Eilen pääsin Milan kanssa yli kuukauden tauon jälkeen agilitaamaan. Mia oli taas vetämässä valmennusryhmän treenejä, ja oli kyllä jälleen hyvät treenit. Milan kanssa puututtiin tämän hetken suurimpiin ongelmiin, tai ongelmaan - eli Milan sinkoiluun :D

Tiukkaa haltuunottoa ja vauhdin pudotusta kovasta vauhdista, ansaesteinä putkia, ja suoralla etenemistä treenattiin. Kertaakaan Mila ei mennyt ilman lupaa putkiin, mutta kyllä ne kaarteet ennen putkia venyi pitkiksi. Mutta sain kuitenkin aina kääntymään ennen niin kovasti kutsuvaa putken suuta. Sain hyviä vinkkejä miten treenata noita. Samoin suoraa treenattiin radanpätkällä niin, että lopussa oli Mia palkkaamassa lelulla. Mila ei "etsinyt" palkkaa ja huomasi sen aina vasta "maalissa", jos silloinkaan, mutta muutamalla toistolla saimme Milan etenemään suoraan. Alkuun se taas kaartoi loppusuoralla minusta poispäin, vaikka olin pari estettä sen takana. Outoa.

Ja ne vippaukset, taas huomasin parissa kohdassa tekeväni niitä, vaikka miten suunnittelin pitäväni käteni kurissa. Argh! Nyt täytyy itse keskittyä käsiin ja niiden käyttöön.

Mutta olipa vain kiva taas treenata! Tästä se vuosi lähtee kivasti käyntiin...