Nyt aloitimme taas vaihteeksi myös tokon treenaamisen. Mukavalla pienellä porukalla (4 koirakkoa) treenaamme ainakin nyt aluksi parin viikon välein Mäkelän Marian (meniköhän oikein?) opastuksella.

Tiistaina oli ensimmäiset treenit ja vähän katsastettiin tilannetta ja keskusteltiin paljon. Kouluttajan huomio Milasta oli se, että vaikka me jo osaamme jotain, on liikkeiden opettaminen jäänyt ehkä hieman puolitiehen, vähän "sinne päin". Ja näinhän se onkin. Yksin treenaillessa en ole oikein osannut vaatia täydellisiä suorituksia. Mila on kuitenkin nyt jo sen ikäinen ja sillä tasolla, että siltä pitää alkaa vaatia enemmän. Palkkaamista vain loistavista suorituksista, ja esim. vinot makuut otetaan uusiksi.

Hyvähyvä, tätä me kaipaamme myös tokossa - että joku pistää meidät ruotuun ja vaatii tarkempaa suorittamista!

Ensimmäisellä kerralla treenattiin vain sivulletuloa / perusasentoa ja maahanmenoa. Molemmissa Mila tekee välillä todella hienoja suorituksia, mutta usein myös vähän sinne päin. Eli jää vinoon, nojaa liian kauas minusta tai menee makuulle vinoon. Nyt aletaan rakentamaan siis näihin perusjuttuihinkin vankempaa ja tarkempaa pohjaa. Back to basics :)

Kouluttaja huomasi myös, että Mila on, ehkä johtuen liiallisesta palkkaamisesta ja keston harjoittelemattomuudesta, malttamaton. Jos namia / palkkaa ei heti tule, alkaa se tarjota uusia liikkeitä ja temppuja. Tulisko se tästä, vai tästä, vai tästä... Kärsivällisyyttä ja kestoa on siis treenattava ja myös vaadittava.

Jospa vaikka saataisiin homma toimimaan ja keväällä uskaltaisimme taas kokeisiin...