Mila

 

Sivuttaisetäisyys kepeille

Toistoja molemmin puolin. Ensin ihan vain kepeillä, etäisyys 5m. Sitten molemmin puolin leieröintiä. Toisella puolella keppien ja minun väliin jäi hyppy, toisella puolella keinu. Pyrin kuitenkin pitämään oman linjani melko suorana.

Muutaman toiston tein niinkin, että lähetin Milan kepeille, liikuin itse ”alapuolella” hypyn takana ja putken taakse edistäen niin että sain vedettyä Milan putken kauimmaiseen päähän. Hyvin Mila pysyi kepeillä vaikka liikuinkin kaukana siitä.

 

 

Taaksejättäytymistä kepeille

Toistoja molemmin puolin. Palkka välillä odottamassa, välillä lentävä pallo.

Muutama toisto molemmin puolin niin, että jättäydyin hypyn taakse odottamaan ja ottamaan Milaa vastaan. Teki silti kepit loppuun asti yhtä kertaa lukuun ottamatta ja silloinkin jäi vain viimeinen väli tekemättä. Vahvistus vielä niin, että palkka oli odottamassa ja sitten kutsuin hypylle.

 

 

A

A:lle meno parin hypyn kautta jotta tulisi vauhtia ja A:n perään suora putki n. 3-4m päähän A:sta. Juoksin itse ohi kohti putkea. Pysähtyi. Tuli läpi silloin kun tein persjätön A:n jälkeen. Siihenkin vahvistusta lätkän kanssa. Palkka ja/tai lätkä satunnaisesti maassa valmiina.

 

 

Doris

Doriksen kanssa tein pientä pätkää, jossa oli muutamia hyppyjä, pari putkea, A ja puomi. Ei mitään erityistä tekniikkatreeniä, vaan ihan mieleenpalauttamista. Palkka kontakteilla odottamassa. Vire ei ollut erityisen korkealla, mutta kyllä se Doris näytti tykkäävän kuitenkin, varsinkin niistä nakeista.

Kepeille pari toistoa innostaen, hyvin meni.