Kävimme Milan kanssa kisaamassa Tampereella Tamskin järjestämissä kisoissa kahden startin verran. Tuomarina toimi Eija Berglund.

 

Tavoitteet päivälle olivat: olla hyvissä ajoin paikalla ja pitää radoilla yhteys koiraan.

 

Ensimmäinen rata oli muistista tällainen

 

 

Alku hienosti. Puomin alastulolle ei Mila pysähtynyt, mutta meni maahan asti. Ensimmäinen kielto tuli hypyltä 8. Menin pussilta hypyn taakse vastaanottamaan Milaa ja sainkin sille hyvän linjan hypylle. Lähdin kuitenkin liikkumaan kohti putkea hieman liian aikaisin ja Mila tulikin hypyn ohi perässäni.

Kepeille tosi hienosti ja hyvin pujotteli loppuun asti. Lähetys pituudelle ja putkeen. Ja sitten, OLETIN että Mila tulisi A:lle perässäni, jäin siis vetävälle puolelle. Sehän ampaisi putkesta kamalaa vauhtia ulos ja kaarsi kyllä kohti A:ta, mutta näin sen linjan vetävän ohi. Yritin vielä korjata vetämällä ja Mila melkein menikin A:lle, mutta kuitenkin ohi. Kierrettiin koko A.

Loppusuoralla jäin auttamattomasti jälkeen ja viimeisten esteiden edessä tuli pienet pyörähdykset.

Kieltoihin meni videolta kellotettuna yhteensä 8-9 sek.

 

Tulos siis 10, aika -9,42 (voittaja -4,37), sijoitus 3/14.

 

 

Toinen rata

 

 

Alku hyvin. Ajattelin että Mila tekisi renkaan jälkeen pitkän kaarteen jolloin lähestyminen keinulle olisi vino. Suunnittelinkin vetäväni /kääntäväni sitä voimakkaasti jotta saisin suoremman linjan keinulle. Mila kun ei sitten tehnytkään sitä pitkää kaarretta mutta minä tein renkaan jälkeen sen vetoni niin sain vedettyä Milan ohi keinusta :D Siitä kielto. Keinun jälkeen Mila irtosi tosi hyvin putkelle ja tällä kertaa jäin varmuuden vuoksi odottamaan sitä ennen A:ta ja vein A:lle. A:n alastulolla Mila ei pysähtynyt vaan pinkoi samaa kyytiä putken väärään päähän. Hyllyhän se napsahti. Olisi pitänyt olla terävämpi, ottaa se käteen ja vetää, mutta olin jotenkin myöhässä.

Mentiin kuitenkin täysillä ja asenteella loppuun asti, jatkoin siis putkelta suoraan ja Mila haki kepit myös tuosta vähän vaikeammasta ulkokulmasta hienosti. 14-hypylle tein pienen vekin putken jälkeen ja sain Milan kääntymään tosi hienosti loppusuoralle.

Tulos HYL. (Videolta kellotettuna n. -15sek)

 

Ensimmäisen radan A:lle menoa ja toisen radan A:lta lähtöä lukuun ottamatta tavoite yhteyden pitämisestä ja yhdessä tekemisestä onnistui! Olen tosi tyytyväinen päivän ratoihin, joskin ainahan parannettavaa on.

 

Parannettavaa:

*kontakteille pysähtyminen kovassakin vauhdissa

*loppusuorat!

*ohjauksen ajoitukset