Lyhyt tiivistelmä alkusyksyn treeneistä.

 

Kepeillä

Mila nousee helposti pystyyn ja hidastaa vauhtia, jos jättäydyn taakse. Itsenäistä keppien suorittamista on harjoiteltu namikupin avulla. Kuppi siis palkkana keppien päässä. Treeneissä toimii ainakin. Mutta vielä pitää vahvistaa.

 

Kontakteille

pitää harjoitella sivuetäisyyttä. Mila helposti tulee vinoon alas, varsinkin puomilla jos minä liikun sivuttaissuunnassa. Tätä on harjoiteltu vasta pari kertaa avustajan kanssa niin että avustaja palkkaa Milaa suorasta alastulosta, lisäksi maassa on lätkä vahvistamassa oikeaa paikkaa.

Nopeutta alasmenoille on saatu lätkän ja avustajan avulla, mutta vielä pitää tätäkin vahvistaa. Mila kun helposti jää odottamaan minua ennen kuin menee maahan asti.

 

Keinulle

hakeutumista on treenattu parin kisoissa tulleen virheen vuoksi. Olen laittanut ylösmenolle nameja, jotta keinulle menosta tulisi Milalle mukavampi (se kun on välillä kovassa vauhdissa ihan väistänyt keinua). Näyttäisi tehoavan.

 

Hypyille

pitäisi harjoitella varmuutta. Nyt rimoja välillä tippuu, jos olen edessä ohjaamassa tai jos teen hypyn kohdalla jotain outoa. Häiriöharjoitusta siis.

 

Takaaleikkauksia

 pitäisi treenata, ne venyvät välillä pitkiksi.

 

Tässäpä näitä, katsotaan miten homma edistyy. Viime viikolla alkoivat taas viikottaiset treenit Lägin ryhmässä. Olemme nyt Milan kanssa seuran b-valmennusryhmässä, jossa käy aina välillä kouluttamassa Laamasen Mia. Odotan ryhmältä paljon ja toivon mukaan tällä kaudella alkaisi myös niitä tuloksia syntyä. Nyt syksyllä vain on todella vähän meille sopivia 1-luokan kisoja tarjolla. Mutta eiköhän me johonkin ehditä.