Tänään oli taas päiväkerhon ratatreenit ja ratana oli Katjan tuomana Kati Walan ykkösluokan kisarata joka oli suunnilleen tällainen.

 

1244043050_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rata meni muuten oikein hyvin mutta pari ongelmakohtaa oli. Pituudella kaarros venyi usein liian pitkäksi. Putki vetää ja toisaalta pituudelle pitää olla hieman vauhtia. Ei Mila putkeen kertaakaan mennyt, mutta kaarre oli vähän turhan pitkä.

Toinen, suurempi ongelma oli kohta 13-16. A:lta oli vaikea ehtiä ohjaamaan 15-hypylle ja sen jälkeistä kaarretta. Paras ratkaisu loppujen lopuksi oli se, että menin A:n vasenta (ulko) puolta jolloin sain Milan parhaiten kääntymään 15-hypyltä siivekkeen ympäri (oikealle) ja putkeen. Olin ajatellut että Milan kanssa kannattaisi pyöräyttää se 15-hypyn vasenta kautta ympäri jolloin sen linja jatkuisi paremmin vauhdikkaana, mutta ei Mila oikein tahtonut kääntyä sinne päin.

Keinulle Mila hakeutui taas hienosti, nyt laitoimme taas namin ylösmenollekin ja Minna palkkasi alastulolla, samoin alasmenossa Minna palkkasi välillä A:lla. Mila teki A:n kontaktit silloinkin kun Minna ei ollut palkkaamassa, mutta huomasin, että se ei pysähdy kunnolla jos itse en hidasta/pysähdy/käänny Milaa kohti. Tätä täytyy harjoitella, haluaisin, että Mila tulisi kontaktilta pois vasta kun kutsun, vaikka juoksisin itse täysillä seuraavan esteen luo. 

Muuten meni ihan hyvin.