Jiihaa, me saatiin tulos!!!

 

Elikäs sunnuntaina olin kisaamassa Milan kanssa Janakkalassa Kromfohrländereiden kisoissa. Tuomarina oli ykkösillä Huittisen Harri ja rata oli muistista tällainen

 

 

1241508119_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Hieman jänskätti, hakeeko Mila pussista sännätessään A:ta, mutta hyvin se haki keppejä. Vauhti vain oli pussista tullessa niin kova, että kaarre venyi hieman liian pitkäksi ja Mila meni toiseen väliin. Siitä KIELTO. Mila ehti pujotella jonkin matkaa ennen kuin sain sen kääntymään takaisin alkuun. Ja sittenkin Mila meinasi mennä liian läheltä sisään. Keppien korjaamiseen meni videolta katsottuna 4-5 sek. Kepeillä maltoin ohjata/odottaa loppuun asti, mikä olikin tämän päivän tavoitteeni onnistuneiden kontaktien lisäksi.

Leikkasin takaa pituudella, ja sain Milan kääntymään juuri ja juuri 7-hypylle.

Keinu hienosti, ei ajatustakaan lentokeinusta.

Sitten onnistuin taas ottamaan Milalle kiellon putkelta – uskomatonta! Lähetin Milan 12-putkelle ja lähdin itse löntystämään kohti A:ta. Ilmeisesti lähdin kuitenkin hieman liian aikaisin liikkumaan sivuttaissuunnassa, sillä Mila ei mennytkään putkeen vaan jatkoi suoraa putken ohi. Siitä toinen kielto, jonka korjaamiseen meni videolta kellotettuna 3-4 sek.

Menin A:n oikeaa puolta ja heitin Milan A:lta putkeen sylkkärillä, mikä onnistui hienosti. Takaaleikkaus 15-hypyllä, näppärästi putkeen ja sitten puomille. Jäin itse puomin oikealle puolelle (sisärata), sillä olin ajatellut, että loppusuora voisi olla vaikea ohjata ulkoradan puolelta, keskimmäinen este kun oli hieman linjasta poiketen sisempänä. Kontaktit tarkasti ja takaaleikkaus 19-hypylle. Hienosti Mila kääntyi viimeiselle hypylle.

 

Tulos siis 10, ajalla -12,86. Milan suoritusaika oli muuten luokan nopein tuloksen tehneistä. Yhtään nollaa ei luokassa tullut, ja ainoan vitosen jälkeen Mila sijoittui toiseksi. Sijoitus siis 2/X.

 

Nollaa ei saatu, mutta saatiinpahan hyllyputki katki ja tulos alle – hyvä me!!!

Lisäksi radalle asettamani tavoitteet – eli

A)    että maltan odottaa kepeillä loppuun asti, vaikka kepeiltä pitikin lähteä sivusuuntaan

B)     onnistuneet, edellistä kertaa vauhdikkaammat, kontaktit 

- täyttyivät. Eli tyytyväinen pitää olla, ja niin olenkin. Aivan kuin olisimme saaneet nollan :D

 

Hyvää:

*kontaktit suht nopeat ja varmat

*haki hyvin keppejä

*kuunteli koko radan ajan eikä valinnut itse esteitä

 

Parannettavaa:

*vauhdikkaat tulot kepeille eri kulmista

*puomin alastulolle vielä lisää nopeutta

*takaaleikkauksiin tehokkaammat käännökset