Tänään oli Doriksen vuoro kisailla agiliitossa. Paikkana Purina Areena, HAU:n järjestämät pääsiäiskisat ja tuomarina Leena Rantamäki-Lahtinen. Kolmosille oli kolme starttia ja niihin kaikkiin olin ilmoittautunut. Olen tässä vajaan viikon potenut flunssaa ja päivällä mietin jo kisojen väliin jättämistä, mutta lähdimmepäs kuitenkin.

Ensimmäinen rata oli perusrata, ihan mukavan haastava sellainen. Doriksella oli kunnon vauhti päällä ja into kohdillaan. Alkuradassa oli hieman hankala kepeille meno ja siinä tuli virhe. Doris meni oikein sisään, mutta jätti toisen välin väliin. Siitä vitonen ja muutama (3-4) sekuntia aikaa tuhraantui kun otin alusta. Pari kohtaa meni mielestäni todella hienosti, ehdin tehdä yllättäviä ohjausvalintoja, jotka auttoivat huomattavasti etenemistä ja Doriksen vedättämistä. Kontaktit olivat aivan järkyttäviä, mutta saimme vain yhden virheen, A:n alastulolta. Keinu oli kunnon lentokeinu ja sekä A:n, että puomin ylösmenokontaktit olivat siinä ja siinä. Puomin alasmeno meni sentään hienosti.

Tuloksena siis 10, jotain 4sek alle ia ja sijoitus n. 38/85 (laitan tarkemman tuloksen kun ne tulevat). Hyvä ja vauhdikas rata kuitenkin, eikä tullut hyllyä :D

 

Toisena oli hyppyrata. Ihan hauska ja vauhdikas rata, mutta sopivasti haastettakin. Yhdessä kohdassa varmistelin turhaan ja yhden turhan takaaleikkauksenkin tein. Nämä veivät hieman turhaan aikaa, mutta pääsimme silti juuri ja juuri ihanneaikaan. Tulos siis 0, -0.2, sij. 28/79.

Kolmantena olisi ollut taas perusrata, mutta olin jo niin väsynyt ja viluissani, että päätin jättää viimeisen radan väliin. Hyvä saldo kuitenkin päivälle, kaksi tulosta :D