Myös Doris osallistui RIMA:n kisoihin lauantaina. Doriksen kanssa on kiva käydä kisoissa. Se selvästi tietää jo kisapaikalle tultaessa mikä on homman nimi ja odottaa radalle pääsyä. Se selvästi nauttii kisoista.

Kolmosille oli perus- ja hyppyrata, molemmissa maxeilla tuomarina Johanna Nyberg. Perusrata oli tällainen muistin mukaan piirrettynä.

Doris lähti vauhtiin todella hyvin ja innokkaasti. Mutta mutta, 3A:n jälkeen Doris painoi suoraa tietä ja mitään muuta näkemättä A:lle. Tuota pidinkin hieman ansapaikkana, mutta uskoin Doriksen seuraavan ohjaustani B:lle. Videolta sitten huomasin, että Doris tuijotti jo lähdössä A:ta. Välillä se hieman vilkaisi  minua ja sitten taas käänsi silmänsä häntä hehkuvana kutsuvaa A:ta kohti :D Doris päätti ilmeisesti jo lähdössä, että suunta on kohti A:ta.

Hyllyn jälkeen rata menikin oikein kivasti, kaikki kontaktitkin onnistuivat. Ylösmenoilla Doris ei pysähtynyt, mutta jarrutti sen verran, että selvästi koski kontakteihin. Kepeillä Doris meni toiseen väliin, mutten jaksanut korjata, vaan menimme vauhdilla ja ilolla loppuun.

 

HYPPYRATA

Hyppyrata oli kutakuinkin tällainen.

Kiva rata, lähinnä pelkäsin vain kepeille vientiä. 20-hyppy oli lähellä keppejä, joten vaarana olisi koiran irtoaminen sille. Myös oikeaan väliin saaminen ja siitä oikein jatkaminen arvelutti. Otin Doriksen valssilla 3-4 välissä vastaan ja vedin sen nokasta kepeille. Ei olisi voinut enää suorempaa kepeille mennä! Loistavaa!! Tämän jälkeen loppurata yhtä tykitystä. 8:lle takaakiertona, valssi 8-9, taakselähetys 9:lle. 10-hypylle otin takaaleikkauksella ja siinä Doriksen vauhti hieman tippui, olisi ehkä pitänyt ottaa 9:ltäkin vastaan valssilla, niin olisin voinut vedättää kovempaa. Mutta hyvä näin, enpähän ollut koiran tiellä ainakaan.

Kiva juoksurata, joka onnistui hienosti. Tuloksena 0, ajalla -6,13, sijoitus 7/63!! JEEE!! Doriksen kanssahan minulla oli tavoite päästä 20 joukkoon, ja sehän täyttyi kirkkaasti.

Kaikkinensa hyvä päivä, olen todella ylpeä Doriksesta, se on kyllä taitava ja ihana koira! Kohtahan Doris täyttää jo 7 vuotta, mikä on tuon kokoiselle koiralle jo melkoinen ikä. Ja silti vaan vauhtia ja intoa piisaa ja itse asiassa mielestäni jopa enemmän kuin aiemmin.