Mitäpä muuta on Dorkajengissä tapahtunut viime aikoina..

Leevi kastroitiin jokunen viikko sitten. Vielä ei ainakaan ole muutoksia havaittavissa. Seuraavana askeleena ajattelimme yrittää sopeuttaa sitä laumaan kuonokopan kanssa. Näin se ei pystyisi puremaan Dinoa, ja näkisimme hieman, miten se käyttäytyy.

Doris on edelleen antibioottikuurilla. Doriksellahan oli tuossa joulun aikaan virtsatietulehdus ja se uusi pari viikkoa antibioottikuurin jälkeen. Tällä kertaa pissanäytteessä oli viitteitä mahdolliseen munuaistulehdukseen, joten Doris syö nyt pidemmän antibioottikuurin. Oireet ovat jo täysin poissa, ja vointi on loistava, mutta kuuria on vielä jokunen päivä jäljellä. Dopingvaroajan jälkeen pääsee sitten Doriskin taas kilpailemaan.

Olen edelleen sitä mieltä, että mikään ei ole parempaa terapiaa kuin lähteä koirien kanssa metsään tarpomaan. Eilen tuntui kaikki taas tökkivän ja vastustavan, ja olinkin hermot kireällä. Lähdin sitten tyttöjen kanssa räntä/vesisateessa rämpimään metsään hieman ennen hämärän tuloa. Rämmimme umpimetsässä nilkkoja/puoltasäärtä myöten märässä lumessa. Ja kyllä helpotti :D Jotenkin metsässä mieli lepää ja on ihana katsella tyttöjen riemua hajuista ja vapaudesta.

Ei kait täällä mitään muuta erikoista ole tapahtunut. Tavallista arkea kiireineen. Mutta elossa ollaan!