Torstaina pääsin taas treenaamaan. Otin molemmat tytöt mukaan Purinalle.

Mila

Milan kanssa olin valinnut päivän teemaksi välistävedot ja sivuetäisyyden kepeille. Keppejä treenasin niin, että lähetin Milan kepeille ja kuljin itse usean metrin päässä kepeistä. Alkuun helpotin sen verran, että kuljin loppua kohti lähemmäs keppejä, jolloin pystyin tukemaan Milaa keppien loppuun suorittamisessa. Vähitellen aloin kulkea suoraan keppien linjassa, n. 3m päässä kepeistä. En vielä viitsinyt lähteä loittonemaan kepeistä, enkä edistänytkään. Ne sitten seuraavalla kerralla.

Välistävetoja treenasin kolmen hypyn sarjalla. Aloitin yhdellä ja jatkoin taaksepäin ketjuttamalla. Rimat 50cm. Tarkoitus oli opettaa Mila tulemaan välistä, vaikka liikkuisin itse koko ajan eteenpäin (jalat menosuuntaan). Ohjaus väleistä ja esteille pelkästään yläkropan ja käsien avulla. Käytin jarruttimena toimivaksi todettua suhinaa. Aivan kuin Mila olisi alkanut yhdistää suhinan välistävetoon, sillä se toimi todella hyvin. Mila teki koko kolmen hypyn sarjankin tautisen hyvin, hyvällä linjalla ja pienillä kaarteilla, lähes siivekkeitä nuollen. Hyvähyvä. Otin välistävetopätkän myös vauhdin kanssa tullen siihen esim. putken kautta.

DORIS

Doriksen kanssa otin vain pari lyhyttä pätkää, joissa keskityimme kontakteihin. Yritin ehtiä (ja ehdinkin) hyvin sen edelle painostamaan sitä kontakteille. Ja ne onnistuivat. Palkkasin epäsäännöllisesti. En viitsinyt ottaa Doriksen kanssa enempää, kun vire oli hyvä ja saatiin onnistuneita toistoja.