Päivitykset on todellakin jääneet tekemättä pitkältä ajalta, emme kuitenkaan ole vain lorvineet tätä väliaikaa.Olemme käyneet 1-3 kertaa viikossa treenaamassa agilityä, sekä Purinalla, että Lägin treeneissä Lohjalla.

MILA

Mila on edistynyt mielestäni agilityssä hyvin, se on alkanut lukea esteitä paremmin ja sietää minulta enemmän liikettä eri suuntiin. Kontaktit sujuvat tällä hetkellä ainakin kivasti, keinulla Mila on vielä hieman varovainen.
Kepeillä tulee välillä häröjä, mutta yleensä ne onnistuvat hyvin. Olen tehnyt nyt ratoja usein maksien rimakorkeuksilla, 55 tai 60. Suurimmaksi osaksi rimat pysyvät ylhäällä, eikä Mila enää mene rimojen ali. Joissain hankalissa kulmissa saattaa joku rima tippua. Vauhdin jarruttaminen ja kovasta vauhdista haltuun otto tuottavat vaikeuksia. Mutta ihan hyvällä mallilla mielestäni.

Pari viikkoa sitten kävimme oman seuran epävirallisissa kisoissa ja Milalla meni medimölleissä oikein hienosti. Yhdestä esteestä se ajautui ohi, kun ohjaukseni oli myöhässä, ja yksi käännös meni todella pitkäksi taas oman myöhästymiseni vuoksi. Mutta muuten meno oli mallikasta ja meille tuli luokkavoitto (huimat kaksi osallistujaa). 
Ensi lauantaina onkin sitten Milan ensimmäiset viralliset kisat, niistä lisää sitten.


DORIS

Doriksen kanssa olen pyrkinyt pitämään treenit melko lyhyinä, nostattamaan sen vireen ennen radalle menoa normaalia treenivirettä korkeammalle ja keskittymällä kontakteihin. Muutamia muita pätkiä, kuten välistävetoja ja keppikulmia otan treeneissä ja yhden-pari kertaa kontaktit palkaten niille epäsäännöllisesti. Treeneissä ainakin kontaktit on alkaneet onnistua kivasti.
Lauantaina sitten testataan taas tosipaikan tullen nuo kontaktit, kun Doriskin osallistuu Lägin kisoihin.