Eilen lähdin taas tyttöjen kanssa treenaamaan. Vettä satoi aika reippaasti ja Doris päättikin mieluummin jäädä autoon odottelemaan kuin lähteä treenaamaan, joten treenasin vain Milan kanssa.

Treenasimme Minnan ja Jaanan  suunnittelemaa rataa, rata oli tällainen:

1895207.jpg

2-hypyn takaakierron yhteyteen tein myös valssin. Kolmoselle pienellä vekillä, jotta sain sen kääntymään kohti rengasta. Ensimmäisellä kerralla Mila painoi 3-hypyn jälkeen kohti A:n alla olevaa putkea :D, tosi tiukkana sen kanssa saa olla. Kepit Mila haki todella hienosti. Olin itse renkaan "yläpuolella" ja leikkasin kepeille siis takaa, ei mitään ongelmia oikean sisäänmenon kanssa, hienoa!
Kepeillä Mila tosin taas jätti loppupäästä välejä suorittamatta, putki taisi houkutella. Parin toiston jälkeen Mila alkoi skipata välejä myös keskeltä, se kyllä aina jatkoi sitten pujottelua. Uskon että sateessa pehmennyt alustakin saattoi vaikuttaa tuohon.
6-putkeen päästiin hyvin, Mila ei kertaakaan mennyt ensimmäiseen päähän, mitä epäilin.
A:lle en Milaa ensin saanut, putki veti liikaa. Kun sitten laitoin namin A:lle niin, että Mila näki sen, meni se suoraan aalle ja jatkossakin hyvin.
Puolen vaihto puomin alastulolla, 11-13 ohjasin siis Milan vasemmalta puolelta.
Pakkovalssi 16-esteelle. Ensimmäisellä kerralla jäin pyllistelemään jonnekin muurin ja hypyn välimaastoon ja Milahan paukautti muurille. Kun liikuin rohkeasti ottamaan Milaa vastaan 16 hypyn viereen, meni pakkovalssi todella hienosti ja Mila teki tiukat käännökset. Valssilla pituudelle.

Keinua emme tehneet, se kun ei ole vielä niin varma este, etten uskalla liittää rataan.

Pussilta tuli vastaan uusi ongelma, en meinannut saada sitä irtoamaan suoraan eteenpäin, minä ja esteet vedimme kaartamaan kohti keskikenttää. Lelun heitolla sain sen irtoamaan, eikä tarvinnut kuin kerran heittää, niin irtosi se jo seuraavillakin toistoilla. Irtosi jopa hieman liian hyvin, seuraavaksi se irtosi jo myös esteelle nro 1 :D. Tuo välistäveto vauhdikkaan suoran päässä tuotti meille hankaluuksia. Tein sen niin että otin Milan haltuun ennen 20-hyppyä, vedin välistä ja sylkkärillä 21-hypylle.

Kyllä se Mila ja sen ohjaajakin näyttää vähitellen kehittyvän, hienoa. Ehkä me jonain päivänä olemme valmiita kisoihinkin, mutta ei vielä.... Emme siis tehneet rataa yhteen pötköön vaan jouduimme hieman hiomaan eri kohtia, mutta pätkissäkin se alkaa jo tuntua ihan agilityltä.

Plussat ja miinukset:
+ hakee kepeille erinomaisesti, voin leikata myös takaa
+ kontaktit näyttää toimivan
+ pakkovalssi onnistui hyvin
+ sadekaan ei hidasta menoa
- putki A:n alla - miten mennä A:lle
- haltuun saaminen kovasta vauhdista
- tiukat kaarteet suoran päässä
- kepit meni tänään huonosti, lukuunottamatta sisäänmenoa
- hallinta kun koira kaukana