Sunnuntaina kävin taas pitkästä aikaa kisaamassa. Citybelgien kisat pidettiin Purina Arenan pihalla ja tuomarina toimi Asko Jokinen.
Kisasin Doriksen lisäksi CPU:n kanssa. Yhden treenikerran jäljiltä eivät tulostavoitteet olleet korkealla ja lähdinkin kisaan (CPU:n kanssa) lähinnä kokeilumielellä, tosissaan silti.
Radat olen piirtänyt muistista, joten ne eivät välttämättä ihan tuollaisia olleet...

PERUSRATA
Perusradalla oli, yllätys yllätys, pöytä!! Eipäs ole tullut pöytää treenattu aikoihin ja arvoitus olikin, miten tuo sujuisi. Muutenkin radalla oli muutamia jokseenkin mielenkiintoisia kohtia, joiden onnistumista epäilin. Kuten se, saanko Doriksen pöydältä muurille ilman että se karkaa puomille.

1933047.jpg


Doris
Dorikselle tuli hylly heti kahden esteen jälkeen, kun Doris sujahti oman ohjaukseni tehottomuuden vuoksi väärään päähän putkea. Tuon jälkeen rata menikin melko hyvin. Pöydältä Doris hyppäsi alas, mutta muuten kuviot onnistuivat yllättävänkin hyvin.Eikä Doris yrittänytkään pöydältä puomille, vaan seurasi hyvin ohjaustani - heitin sen siis sylkkärillä muurille ja lähetin putkeen. Positiivista oli myös se, että kontaktit onnistuivat! Doris ei pysähtynyt kuin puomin alasmenolle, mutta virheitä mistään ei olisi tullut. Tuloksena HYL, mutta olin melko tyytyväinen rataan muuten.

CPU
CPU pysyi kädessä yllättävän hyvin ja kuunteli kivasti. Ensimmäinen kielto tuli heti toisella esteellä, kun otin liian tiukasti käteen ja CPU jätti esteen tekemättä. Pöydältä CPU tuli kahdesti alas, siitä siis 10 lisää. Muurille (nro ) ohjasin aivan omituisesti, enkä ollenkaan suunnitelman mukaisesti. Olin ajatellut vekittäväni putken ja muurin välissä, jolloin saisin suoremman linjan pujotteluun. Yhtäkkiä olinkin ottamassa CPU:a vastaan muurin takana, josta CPU ei ilmeisesti minua oikein nähnyt ja tuli muurin ohi. Siitä siis toinen kielto. Kontaktit onnistuivat ja sain pidettyä CPU:n oikealla radalla, myös ansaesteiden kohdalla, tästä olin hyvinkin tyytyväinen. Tuloksena 20 vp ja pari sekkaa yliaikaa.

HYPPYRATA
Hyppyradalla oli mielestäni tosi tiukka ihanneaika, ja radalla oli useita ansoja ja mielenkiintoisia kohtia. Rata oli kuitenkin mielestäni melko hauskakin, vaikkei kaikkein helpoin.

1933060.jpg


Doris
Dorikselle nolla, mutta yliaikaa pari sekuntia. Ohjasin sitä tiukoissa paikoissa liikaa varmistellen, joka söi aikaa. Olisi pitänyt ehkä uskaliaammin vedättää, tuon pari sekkaa olisimme voineet ajasta varmaan nipistää. 

CPU
Alkuradan vaikeat kohdat, joihin epäilin ratamme päättyvän, onnistuivat. Kepeille mennessä ohjasin ehkä hieman huolimattomasti, eli en pitänyt CPU:a tarpeeksi tiukasti kädessä ja se karkasikin pituudelle. Tämän jälkeen rata onnistui paikoin ihan kivastikin, mutta melkoista sähellystä ja pelastelua se oli. Loppuradasta minua vain nauratti kamalasti ja mokiakin tuli. Maaliin asti kuitenkin pääsimme suorittaen radan lähestulkoon oikein. Mutta tämä rata oli enemmän sellainen kuin olin CPU:n kohdalla pelännyt, pakka niin sanotusti levisi käsiin.
CPU:a oli kuitenkin todella kiva ohjata, se osaa esteet (pöytä ei ihan onnistunut), ja liikkuu kivasti. Kiitos, Jari ja Minna, kun annoitte ohjata CPU:a!!