Kävin piiiitkästä aikaa Doriksen kanssa kisaamassa lauantaina. Edelliset kisat taisivat olla pääsiäisenä Rovaniemellä.

Kolmosille oli kaksi perusrataa, ensimmäisellä tuomarina A. Savioja sekä tuomariharjoittelija Henri Luomala. Rata oli oikein kiva ja vauhdikas ja mielestäni siinä oli sopivasti haasteellisia kohtia ja ansoja. Saimme tulokseksi 15. Virheet olivat A:n ylösmenoa lukuunottamatta Dorikselle epätavallisia, joten ne eivät harmita. Doris jäi A:n jälkeen haistelemaan maata ja siitä tuli kielto. En tiedä luuliko se minun heittäneen namin siihen, vai oliko siinä oikeasti joku hyvä haju. Kolmas virhe tuli lentokeinusta.
Vaikeat kohdat, etenkin kepeille meno sujuivat suhteellisen hyvin. Virtaa, vauhtia ja vaarallisia tilanteita radalla riitti, ja ennen kaikkea ILOA! Jäi kyllä hyvä mieli radasta. Ja kiellosta ja pyörimisestä huolimatta yliaikaa tuli vain alle sekunti, eli ihan hyvä aika olisi ilman sitä ollut.

Toisella radalla oli tuomarina A.Savioja. Tuokin rata oli hauska profiililtaan ja olisi ollut hauska saada suorittaa se kokonaan. Doriksella oli radan suhteen eri suunnitelmat ja 3 esteen jälkeen Doris ryntäsikin kiitolaukkaa muutaman esteen kautta haistelemaan samaa paikkaa kuin ensimmäisellä radalla. Kesti aikansa ennen kuin sain sen sieltä pois ja sitten jatkoimme rataa. Hetken päästä Doris ryntäsi taas samaan paikkaan, jolloin päätin tehdä vain loppusuoran ja poistua radalta. Vauhtia siis riitti. Ohjauskuviot eivät siis oikein menneet putkeen, mutta mikä parasta - puomin kontaktit onnistuivat, kahteen kertaan!! Loppusuoralla oikein pysäytin Doriksen ja kehuin sitä hetken aikaa kontaktilla ennen viimeisiä hyppyjä.

Doriksen kanssa on kyllä aivan sairaan hauskaa kisata, ei tuloksista niin väliä, aina jää hyvä fiilis ja iloinen mieli!

Milaa yritettiin mitata ennen kisoja, mutta ei siitä tullut mitään. Aamutuimaan Mila oli niin virtaa täynnä, ettei pysynyt yhtään aloillaan ja mittaushärvelikin oli tosi epäilyttävä. Eli mittaus siirtyy eteenpäin. Maksiksi Anne sitä arvioi kuitenkin, rajoilla olevaksi. Jospa se kuitenkin menisi kiertoon ja päätyisi mediksi, toivotaan niin.