Ihanaa ihanaa ihanaa, sain koirat viime viikolla takaisin kotiin! Kyllä niitä olikin jo tullut ikävä. Koiraton loma oli kyllä tarpeen, muuttaminen ja remontointi sujui nopeammin ja paremmin ilman jaloissa sähläävää ja oman aikansa vaativaa laumaa. Kiitos suuresta auvsta hoitajille!! Silti monena iltana oli kodissamme jopa liian hiljaista ja rauhallista. Ja nyt taas tuntuu ihanalta kun talossa on elämää :D Kyllä noista koirista vain on paljon iloa, vaikka välillä huolta ja vaivaakin.

Kesä on mennyt terveesti, vain yhdet punkit olen poistanut Dinolta ja Dorikselta ja Milakin selvisi uinneistaan ilman hotspotteja :D Mila tosin tässä eräänä päivänä taas osoitti 
itsetuhoiset taipumuksensa syödessään vajaan purkillisen nesteenpoistolääkettä. Kyllä pissatti ja janotti kovasti sen jälkeen..

Nyt olisi taas tarkoitus alkaa treenailla, kunhan saadaan tämä remppa valmiiksi. Katsoin jo päivämäärän, milloin Doris alkaa taas kilpailla. Olen jättänyt siltä antibiootit pois ja siitä huolimatta se on nyt pysynyt hyvänä. Ei tarvitse öisin juosta ulkona ja ulosteetkin ovat useimmiten ihan pökäleitä :) (pakollinen kakka-raportti). Milalle ei vielä ole kisoja katsottu, mutta syksyllä sitten.