Kävin Milan ja Doriksen kanssa treenaamassa agilityä Lempolassa. Päivän teemana oli valssit, puomi ja kepeillemenot.

Valssitreeni oli tällainen peruskuvio. Jokaiseen väliin otettiin siis valssi. Ja sama rata toiseen suuntaan.

1834881.jpg


Estekorkeus oli Milalle maksien alin korkeus ja alkuun menikin ihan hyvin. Treenien edetessä muutamia rimoja tippui jolloin laskin vaikeimpia rimoja alemmas. Mila selkeästi tiputtaa tai menee ali helpoiten minua päin kohti tultavat esteet, kuten tällä radalla este nro 4. Noita takaakiertoja tulee siis harjoitella. . Niihin se ei tietenkään saa samanlaista vauhtia, ja lähestyy vaikeammasta kulmasta. Ensimmäistä rimaa Mila ei ole tainnut kertaakaan alittaa tai tiputtaa Alkuun valssit meinasivat mennä pitkiksi kun Mila ajautui ohitseni. Toistojen ja palkitsemisten jälkeen se alkoi kuitenkin lukea ohjaustani ja tulla nopeammin oikealle puolelle. Doriksella pätkä meni oikein hyvin, se ei tarvitse isoja ohjausavuja lukeakseen minua ja rataa oikein.

Milan kanssa harjoittelin lähestymisiä kepeille (6 keppiä) renkaalta ja pituudelta (A-B). Hyvin Mila hakee kepit, eikä maksirenkaassa tai -pituudessakaan ollut ongelmia. Kepeillä surin ongelma on tällä hetkellä se, että pari viimeistä väliä saattaa jäädä suorittamatta.

Puomi-keppi-hyppysarjaa otin molempien kanssa. Palkitsin kontakteille molempia, välillä jätin palkkaamatta, välillä laitoin palkan valmiiksi ja välillä palkkasin oikein suoritetusta kontaktista. Ihan jees molemmilla.

1834895.jpg

Milan kanssa otin lisäksi keinua muutamia toistoja. Ensimmäisellä kerralla Mila ryntäsi keinulle niin lujaa, etten ehtinyt hidastaa keinua ja Mila teki pienen lentokeinun. Mitään kammoja ei näyttänyt tulevan, sillä se oli menossa sinne heti uudestaan ja saimmekin onnistuneita toistoja.

Hyvät treenit kaikkinensa.