Olen taas saanut itseäni niskasta kiinni pienen tauon jälkeen ja olemme Milan kanssa käyneet useampana päivänä treenaamassa keppejä. On niin vietävän pitkä matka kepeille, ettei tule joka päivä käytyä, noin 30m ovelta :)

Pujottelu on kuitenkin alkanut sujua ihan kivasti, tänäänkin teimme jo useampia onnistuneita toistoja niin, että kaikki kepit olivat pystyssä. Kepit ovat olleet nyt samalla paikalla jonkin aikaa ja yleensä lähetän Milaa samasta päädystä kepeille. Tänään sitten päätin yrittää toisesta suunnasta, ja sehän pienen kelpien päätä sekoitti - alkuun tuli useita epäonnistuneita toistoja. Miten noin pieni muutos voikin tehdä asiasta niin erilaisen? Nyt pitää ilmiselvästi alkaa siirrellä keppejä ja ottaa lähetyksiä kummastakin päästä, jotta hommaan saataisiin varmuutta erilaisissakin tilanteissa.
Joka treenikerralla otan lähetyksiä hieman eri kohdista ja suunnista. Välillä avokulmaa, välillä ulkokulmaa, välillä leikaten ja välillä suoria lähetyksiä. Alkuun olen vain lähettänyt Milan kepeille ja odottanut sen hakevan itse oikean aloituksen ennen omaa liikkeellelähtöäni. Nyt olen alkanut tulla myös itse vauhdilla kepeille ja vaikeissa kulmissa mennyt vetämään Milan oikeaan väliin. Haluan näin tehdä kepeille häiriötreeniä - muutella muuttujia ja saada pujotteluun varmuutta ohjaajasta huolimatta.

Edistystä tapahtuu, kiva niin.