Viime keskiviikkona kävin piiitkästä aikaa lenkillä Minnan ja koirien kanssa. Minulla oli mukana tytöt ja Minnan & Jarin laumasta mukaan lähtivät CPU ja Paju. Mila juoksenteli innoissaan Pajun ja CPU:n kanssa, mutta Doris keskittyi lähinnä myyrien haisteluun ja etsimiseen. Loppulenkistä Doriskin innostui juoksuttamaan kavereita. Oli hieman pilvistä ja jo hämärtyvää, joten kovin hyviä kuvia lenkiltä ei saanut. Pakko laittaa kuitenkin tämä hauska kuva uudesta koirarodusta, bordersalukista.

1573530.jpg

Lenkin jälkeen treenasin hieman Milan kanssa. Doriksen kanssa en viitsinyt treenata, kun se oli lenkilläkin hieman väsyneen oloinen. Edellisenä päivänä se oli taas ollut ripulilla, siksi ehkä voimat olivat hieman kateissa.

Kontaktit
Kontakteillakin näkyi harjoitustauko. Mila kyllä teki alasmenokontaktit, mutta ei pysähtynyt vaaditulla tavalla. Pari kertaa piti palauttaa se kontaktille ennen kuin se muisti mitä niillä piti tehdä. Ylösmenokontaktilla se teki puomilla yhden virheen, argh. Tämän jälkeen aloin laittaa kosketuslätkälle namin valmiiksi. Namin laittaminen kosketuslätkälle auttoi selvästi palauttamaan mieleen 2on-2off -menetelmää, vaikken niissä aiemmin nameja olekaan käyttänyt. Pitää näköjään treenailla kontakteja vielä paljon.

Kepit
Keppejä treenattiin verkoilla. Meidän piti laittaa muutama verkko lisää edelliseen verrattuna, koska Mila jätti keppejä väliin keskiosasta ilman niitä. Lähetykset vaikeistakin kulmista onnistuivat hyvin. Tuo keskiosa vain tuntuu olevan se vaikein Milalle, alku ja loppu menevät yleensä hyvin.

Ratatreeniä
Tein Milalle radan, jotta näkisin missä vaiheessa olemme ratatreenissä ja pysyykö pakka koossa pidemmällä radalla.

Rata oli tällainen:
1573570.jpg

Juu, emme todellakaan ole kisavalmiita. Ei tahdo pakka pysyä kasassa. Tai no, tietyt pätkät meni hyvin myös loppuradasta, mutta minä olen kyllä aika hukassa tuon tykin kanssa. Monissa kohdissa oli edelleen se sama ongelma, että Mila juoksee esteiden ohi. Se katsoo minua, ja kaarteet venyvät pitkiksi. Rintamasuunnan vaihdoksiin se ei reagoi vielä riittävän vahvasti. Esteet sinänsä menivät hyvin, mutta estehakuisuudessa on harjoiteltavaa. Pitää palkata sitä enemmän hypyiltä, jos saisi sen katsomaan enemmän rataa ja esteitä kuin minua. Myös käännöksiä on treenattava tiukemmiksi. Mutta oikein kivat treenit näin tauon jälkeen. Mila ainakin oli ihan intopiukkana! :D  Tästä on hyvä jatkaa.
Nyt otin tavoitteeksi kisauran aloittamiselle elokuun Lägin kisat, jos vaikka innostuisin tekemään sen eteen töitäkin.