Niin kuin autoa, pitäähän sitä koiriakin talven jälkeen huoltaa.
Koko jengi viihtyy (omistaja mukaan lukien) metsässä pidempiä aikoja kuin talvella ja kunto kasvaa. Myös pojat ovat alkaneet lenkkeillä useammin, ja niistäkin huomaa lämmenneen ilman vaikutuksen mielenlaatuun. Dino varsinkin on ihan innoissaan metsäretkillä ja juoksentelee ympäriinsä. Sisälläkin pojat häsläävät taas paljon enemmän. Ei näy ikä niiden touhuissa.

Toissa päivänä oli keväthuoltopäivä pojille. Repo joutui suihkuun, takkujen aukaisuun ja fööniin - kylläpä tuli puhtoinen ja komia kaveri! Puhtaalla pöyhkeällä turkilla Repokin näyttää nuoreemmalta ja terveemmältä.
Dino joutui puolestaan trimmin käsittelyyn ja talviturkki joutui roskikseen. Karvojen alta paljastui hoikka ja nätti poika. Suihkun ja ihon hoidon kautta olikin hyvä siirtyä ottamaan aurinkoa olohuoneen matolle. Dino on kyllä aivan erinäköinen turkillisena ja ajeltuna. Minua miellyttää enemmän tämä "kesä-look", jotenkin se on nuoremman ja iloisemman näköinen karvattomana. Vielä en ole saanut otettua nakukuvaa Dinosta, mutta jossain vaiheessa laitan sellaisenkin taas tänne.

Jonain päivänä ajattelin ottaa tytöt käsittelyyn ja pestä ne molemmat, saisi talven pölyt pois niidenkin turkista.

1536955.jpg

1536956.jpg