Hain viikko sitten Minnalta ja Jarilta lainaan vinokepit, jotta pääsisimme Milan kanssa keppitreenissä eteenpäin. Tähän astihan olemme treenanneet verkoilla, mutta nyt päätimme ottaa lisäksi vinokepit apuun. Verkkojen häivyttäminen kun tuntuu olevan todella vaikeaa. Teen nyt Minnalla ja Jarilla käydessäni keppejä verkkojen kanssa ja kotosalla vinokepeillä.

Ensin Mila oli ihan ihmeissään pitkän tauon jälkeen. Muutamien toistojen jälkeen sain sen tajuamaan 6 kepin idean ja kun ne alkoivat mennä hyvin, otin käyttöön koko 12 kepin rivin. En ole vielä päässyt treenaamaan niitä avustajan kanssa, joten palkkaus on tapahtunut joko niin, että lähetän Milan kepeille ja heitän lelun palkaksi oikein suoritetuista kepeistä  tai sitten olen vastaanottamassa keppien päässä.
Parin päivän treenauksen jälkeen olen jo pystynyt lähettämään Milaa kepeille hieman lähetyskulmaakin vaihdellen. Välillä Mila kyllä tulee kepeiltä kesken ulos, mutta jäätyään palkatta tekee se heti seuraavalla toistolla koko kepit. Tällä hetkellä vinokepeillä on vielä selkeä "kuja" josta näkyy läpi. Välillä Mila hyppii muodostuneen "kujan" läpi, eikä varsinaisesti pujottele. Toivottavasti tämä tapa vähenee kun kepit lähenevät pystyasentoa. Verkkokepeillä Milalla kuitenkin on selkeä pujotteluasento ja -askellus. 

Saas nähdä milloin saamme pujottelun toimivaksi. Treeniä treeniä. Mahtaako tämä erilaisten keppien treenaus auttaa vaiko vain sekoittaa Milaa?