... että paistaa aurinko! Minun pitäisi istua sisällä opiskelemassa, mutta nämä ihanan aurinkoiset kevätpäivät suorastaan pakottavat viettämään päivät ulkosalla! Ja mitään järkevää en siis tunnu saavan aikaiseksi. Mutta ainakin minä ja koirat saamme nauttia!! On kyllä mielikin aurinkoinen ja keväisen kepeä, näin tuntuu myös koirilla olevan.

Huomenna Dorikselta leikataan se nisäkasvain, toivottavasti kaikki menee hyvin. Doris jääkin nyt sitten sairaslomalle treenaamisesta ja kisaamisesta. Milalle taas odottelen juoksua alkavaksi, joten taitaa agility jäädä kohta kokonaan hetkeksi jäähylle. Jospa vaikka sitten tokoiltaisiin kotosalla.

Tässä muuutamia kuvia viime päiviltä (taas vaihteeksi).

1426909.jpg
Matrix-Mila vauhdissa - taisi Leevi saada köniin :D

1426896.jpg
Ja taas tuo ikiliikkuja ilmassa, lentävä kelpie kerrassaan. Doris ja Leevi ihmettelevät taustalla, mikä sitä Milaa oikein vaivaa.

1426975.jpg
Välillä voi vähän kiusata Dorista. Tästä asetelmasta alkaa yleensä kauhea ralli ja silloin metsä jytisee kun rhode juoksuttaa pienempäänsä.

1426971.jpg
Majakka ja perävaunu. Välillä voidaan hieman rauhoittua kävelemään. Doriksesta ei kyllä tunnu saavan muuta kuin tällaisia takapuolikuvia :)

1426933.jpg
Milakin malttoi hetkeksi asettua aloilleen. Luvan saatuaan kuitenkin sinkosi taas riehumaan.

1426920.jpg
Ja sillä aikaa, kun "nuorikot" kirmailevat metsissä ja nauttivat ulkoilusta, keskittyvät vanhat herrat auringon ottoon sisätiloissa. kuva Z.T.