Ensimmäiset kisat sitten viime elokuun ja kylläpä oli taas mukava kisata!!

Doris oli jo aamulla ihan innoissaan, kun huomasi, että hän pääsee yksin mukaan. Suuntasimme siis Porvooseen kisoihin. Doris tiesi kyllä heti kisapaikalla, mikä on päivän ohjelma. Lämmittelyille lähdettäessä olisi Doris mennyt vai maneesia kohti malttamattomana.

Ensin oli perusrata, jolla tuomarina oli Mia Laamanen. Piirros on ulkomuistista, joten kulmat ja etäisyydet voi olla hieman vääristyneet.

1342582.jpg

Doris oli ihan intopiukkana jo lämmitellessämme ja vuoroamme odotellessa. Ja voi että meillä oli lystiä radalla! Hylly tuli heti alussa kolmoisesteellä (3 A-C), kun Doris teki muurin ylimääräisenä. Kaarteet olivat pitkiä ja hallinta hieman hukassa koko radan ajan. Ei harmittanut tippaakaan, kun näki, kuinka kamalan hauskaa Doriksella oli, se selkeästi nautti hommasta. Tämän radan jälkeen olin koko päivän todella hyvällä tuulella - en muistanutkaan, että kisaaminen on näin hauskaa!

Kontakit olivat aivan järkyttävät - emme siis suorittaneet kontakteja oikein, paitsi keinulla. Doris saikin radan jälkeen "kehuja" mielettömistä loikista... Tietää mitä harjoitella..