Parin tunnin odottelun jälkeen oli vuorossa hyppyrata. Tuomarina oli Pertti Siimes ja tuomariharjoittelijana (joka siis tuomaroi radan) Anne Viitanen.

1342627.jpg

Tämä rata menikin jo hieman paremmin ja hallintaakin oli taas vaihteeksi. Vauhtia riitti ja iloa! 4-hypyn takana tein valssin ja lähetin Doriksen putkeen. Hyppysuoran 6-8 ohjasin sisäkentän puolelta. 8-9 kiepautin Doriksen 8-hypyn ja pussin välistä. 9-10 vedin valssilla 9 ja 7 esteen välistä. Olisi pitänyt vaihtaa puolta, joko ohjaamalla Doris pussiin 9-hypyn yläpuolelta tai takaaleikkaamalla ennen pussia. Doris nimittäin sujahti editseni pussista ulos jolloin sen saaminen 11-hypylle oli hieman vaikeaa. Siihen väliin tuli ylimääräinen pyörähdys, ei onneksi hyllyä (mitä monille tuli koirien singotessa 13-hypylle) eikä kieltoa. Kepeille lähetin poispäinkäännöksellä, ohjaten muurille sisäkentän puolelta. Keppien jälkeen puolen vaihto Doriksen edessä (vielä valssaten - en jotenkin uskalla kisoissa jättää sitä kepeillä selkäni taakse). Ja loppu ihan perusohjausta.
Ylimääräisen pyörähdyksen vuoksi luulin ettemme päässeet ihanneaikaan, mutta yllätys oli suuri -
NOLLATULOS!!!

Tulos siis: -0,83, sijoitus 4/36! :DD

Sen huomasin itsessäni kisapäivän aikana, että harjoittelemattomuus näkyy. Rataantutustumisessa minulla oli monessa kohdassa suuria vaikeuksia keksiä miten ohjaisin Dorista, vaikka radat sinänsä eivät olleet erityisen vaikeita. Samoin radalla huomasin, että jotenkin se oma tatsi koiraan
 ei tahtonut kestää koko rataa. Täytyy alkaa treenata enemmän ratoja ja käydä taas kisoissa, eiköhän se
kisa-asenne taas löydy.

Kaikkinensa, todella kiva kisapäivä. Doriksen kanssa on kyllä ihana kisata, kun siitä näkee miten se nauttii!!