Tänään kävin Milan ja Doriksen kanssa treenailemassa hieman kontakteja.

Milan kanssa teen nyt puomia ja A:ta ilman hihnaa ja yhdistettynä edellä olevaan esteeseen. Molemmille kontaktiesteille useita toistoja molemmilta puolilta ja niin, että vaihtelin itse liikkumistani esteen vierellä - välillä juoksin alasmenokontaktista ohi, välillä jättäydyin taaemmas. Ilman avustajaa treenatessamme jouduin itse palkkaamaan kontaktille, mutta yllättävän tarkka oli tänään heittokäsi ja pystyin palkkaamaan kauempaakin. Mila odottaa kivasti kontaktilla poistumislupaa, vain kerran se karkasi sieltä ennen lupaa, jolloin palautin sen kontaktille, palkkasin pari kertaa ja kutsuin pois.

Doris oli aivan intopiukkana odotettuaan aidan ulkopuolella vuoroaan ja otin sen kanssa muutaman iloisen ja vauhdikkaan toiston sekä A:lle että puomille. Ensimmäisellä kerralla puomille mennessä se ei pysähtynyt ylösmenolle (otti sen kuitenkin), jolloin palautin sen alkuun ja otimme koko puomin uudestaan. Ei kontaktivirheitä :)

Otin Milan kanssa myös keppejä erilaisilla lähetyskulmilla. Uskaltauduin myös poistamaan yhden kaaren lisää ja alkuun se menikin hienosti eikä Mila välittänyt muutoksesta. Muutaman toiston jälkeen Mila kuitenkin alkoi mennä siltä kohdalta kepin väärältä puolelta jatkaen kuitenkin pujottelua oikein. Eikä se edelleenkään välittänyt niistä kahdesta kohdasta joista jo aiemmin puuttui kaari. Mikä neuvoksi?