Eilen kävin tyttöjen sekä Outin ja Jimin kanssa Sipoon koirametsässä parin tunnin metsäretkellä. Oli todella ihana ilma, aurinko paistoi ja lämmitti mukavasti ja välillä vain puhalteli leuto tuuli.
Mila ei arastellut Jimiä juurikaan, muutaman kerran vain metsässä, kun Jimi tuli liian lähelle, kiljahti Mila hieman. Koko kolmikko oli ihan innoissaan ja innostuivat useaan otteeseen juoksentelemaan. Doris varsinkin juoksutti pienempiään sydämensä kyllyydestä.
Vastaamme tuli herrasmiesmäinen rhodeuros, joka käyttäytyi Milaa kohtaan todella hyvin. Se varmaan aisti Milan epävarmuuden, ja jätti Milan rauhaan. Kun Mila huomasi, ettei uros yritäkään lähestyä häntä, rentoutui Mila ja uskalsi jopa käydä haistelemassa urosta. Hyvä kokemus Milalle isosta vieraasta koirasta. Doris puolestaan tunnisti jo matkan päästä rodun ja kipitti reipasta vauhtia tekemään tuttavuutta rotukaverinsa kanssa.
Pois lähtiessämme tuli parkkipaikalla vastaan tuttujakin, Ansu kera Puma-rhoden. Oli kiva nähdä millaiseksi nuoreksi naiseksi oli Doriksen siskon tyttö kasvanut, oikein oli iloisen ja ystävällisen oloinen kaveri!

Kamerakin oli mukana ja kuvia tuli taas näpsittyä. Doris ei kyllä ole kovin kiitollinen kuvattava, se yleensä kääntää takamuksensa kameraa kohti, eikä suostu katsomaan kameraan. Liikkuessaan se taas on niin vauhdikas, ettei hidas kuvaaja pysy perässä :D. Jimi taas tuntui olevan koko ajan kuono maassa menossa jossain pusikoissa, eikä siitäkään oikein kunnon poseerauskuvia tullut. Mila on siinä mielessä hyvä kuvattava, että se tuijottaa ja jää herkästi katsomaan minuun päin. Eikä se myöskään ole niin kiinnostunut hajuista kuin nämä kaksi metsästyssankaria. Milan kuvaamisessa vain on se ongelma, että täysin yksivärisenä, tummana koirana siitä saa harvoin sellaista kuvaa, jossa näkyisi muutakin kuin tumma möykky. Tiedän tiedän, kuvaajastahan sekin johtuu - opettelemista siis on vielä!

Nämä ihanat kevätsäät houkuttelevat kyllä ulkoilemaan ja metsäilemään. Tämä sisällä istuminen ja opiskelu maistuu jokseenkin puulta kun ikkunasta sisään paistaa aurinko niin kovin kutsuvasti! Aurinkoista kevättä kaikille - nauttikaa ulkoilusta!

1325858.jpg
Mila vaanii, paimenen intensiivinen tuijotus...

1325872.jpg
Mila levitoi :D

1325915.jpg
Doris lempipuuhassaan, hajujen maailmassa...

1325861.jpg
Koko kopla vauhdissa, hauskaa oli!