Joudun laittamaan nämä radat eri topiceihin, koska jostain syystä tämä ohjelma ei suostu näyttämään kuin yhden/ topic.
Joka tapauksessa, tässä toinen treenirata:

1314293.jpg


Doris:
Lähetin pussiin 2-hypyn jälkeen ja jäin itse keppien ja A:n väliin. 4-hypylle ohjasin liikkumalla itse keppien suuntaisesti ja pitämällä Doriksen loitolla vasemmalla kädellä. 
Putkesta A:lle kääntyminen olikin hieman vaikea. Doris kääntyi sylikäännöksellä jopa liiankin tiukasti, jolloin se tuli A:lle täysin vinosti, eikä A:lle nousu onnistunut. Dorikselle piti antaa hieman tilaa ja mennä kääntämään se A:n eteen, jolloin Doris sai suoran tulokulman A:lle. A:lta kepeille menon tein poispäinkäännöksenä.
 Doriksen ollessa alastulokontaktilla vaihdoin itse puolta niin että lähetin Doriksen kepeille vasemmalta puoleltani blokaten samalla hypyn. Doris haki oikean sisäänmenon oikein nätisti, kunhan muistin itse mennä riittävän pitkälle.
Loppupyöritys onnistui Doriksen kanssa parhaiten niin, että vaihdoin keppien jälkeen puolta persjätöllä ja otin 8-9 esteet ohjaamalla ne oikealta puolelta. Takaakierrot on Dorikselle niin vahvat, 
että sain sen parhaiten ja luontevimmin 9 esteelle juuri taakselähetyksellä. 
Siitä sitten koiraa "kuonosta kiinni" ja pakittamalla 9-10 esteen välistä (niin että liikuin jo Doriksen
 hakiessa vielä 9 estettä), 10-esteelle pienellä rintamasuunnan vaihdolla ja koira ulkokautta 10-esteeltä muurille. 

Mila:
En jaksanut vaihtaa Milalle verkkokeppejä, joten tein vain pari pätkää radasta. Ensin tein pätkän alusta A:lle. Milan kanssa sai alussa olla huomattavasti tarkempi, ettei se varastanut suoraa muurilta pussiin. Jouduin ottamaan sen vastaan 2-hypyn takaa rintamasuuntani kohti A:ta. Kun Mila lukitsi 2-esteen, saatoin kääntyä kohti pussia. Milankin kanssa jäin keppien toiselle puolelle, josta olikin todella helppo ohjata Mila hypylle. Milalla kun nuo kaaret tahtovat luonnostaan olla pitkiä. Sitä piti jopa hieman vastaisella kääntää, jotta sain sen hypylle.
Putkesta A:lle tuotti alkuun hieman ongelmia. Emme ole hetkeen ottaneet poispäinkäännöksiä tai sylikäännöksiä, joten niitä piti hieman palauttaa ensin mieleen ihan ilman esteitä. Loppujen lopuksi saimme senkin onnistumaan oikein kivasti.
Loppuradasta otin esteet 8-11. Harjoittelin sen Milan kanssa samoin kuin Doriksen kanssa, eli 9-esteelle takaakiertona ja myös niin, että ohjasin 8-9 esteet vasemmalta, jolloin käänsin sen poispäinkäännöksellä 9-esteelle. Tällöin olin itse paremmissa asemissa välistävetoa varten. Milan kanssa tämä ohjaus toimi paremmin. 10-esteeltä taas ulkokautta muurille.

Oli oikein kivat ja tehokkaat treenit!