Ohhoh. Onpas se aika vain rientänyt ja päivityksetkin jääneet vallan tekemättä.

Olemme olleet nyt alkuvuoden Rovaniemellä ja kaikenlainen treenaaminen on jäänyt minimiin. Taas on lähinnä keskitytty lenkkeilyyn. Agi-kentällä emme ole käyneet kertaakaan, mutta kotosalla olen treenaillut Milan kanssa hieman tokoa. Nyt olemme keskittyneet enemmän seuraamisen harjoitteluun. Olen aika hyvin saanut Milalle oikean seuraamispaikan, välillä se kuitenkin lähtee kiilaamaan eteenpäin - johtunee siitä, että aluksi palkkasin sen lelulla eteenpäin, ennen kuin huomasin opettavani sille samalla eteenpäin ryntäämistä. Sitten aloin palkata sitä oikeaan paikkaan kädellä (nami) tai lelulla niin että kesken mallikelpoisen seuraamisen lykkään lelun sille suuhun.
Maasta istumaan nousu on Milalle jotenkin todella vaikea, se ei tunnu ollenkaan käsittävän sitä. Minun pitää aina hieman koskettaa sitä rintaan, jolloin se kyllä nousee (nostaa etupään pitäen takapään samalla paikalla). Olisiko jollain hyviä vinkkejä istumaanousun opettamiseksi?

Koiralauma voi oikein hyvin, kaikki ovat pirteitä ja kas kummaa - terveinä. *koputtaa puuta*
Pojat eivät juuri ole Rovaniemellä ollessa lenkkeilleet, säät ovat olleet karseita - joko todella märkää tai sitten todella kylmää. Tälläkin viikolla oli maanantaina -20 astetta ja tiistaina nollakeli.. Ihanaa on kuitenkin, että Mila ei palele! Sillä ei koskaan tunnu olevan kylmä, ei vaikka se on nyt tiputtanut turkkinsa ja on jokseenkin säälittävän näköinen :)

Laitetaanpa tähän muutama uusi kuva. Ulkona ei ole oikein saanut otettua kuvia, kun aina vain tuntuu olevan niin pimeää. Ja sisällä taas pelkästään nukutaan :).

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!!

1221677.jpg
Repo-repale nauttii pehmeästä pedistä

1221679.jpg
Se epämääräinen karvakasa sohvalla tai sängyllä, yleensä peiton alla, on Dino

1221707.jpg
Prinsessa, Doris

1221632.jpg
Mila ja kevään ensimmäinen auringonpaiste