Siinä missä Milaa ei sade ja kura haitannut, Doris taas selvästi nyrpisti nokkaansa ulos tullessaan. Kylmyys ja märkä keli ei ole oikein Doriksen mieleen... Kun ei raukalla ole edes yhtään sitä lämmittävää rasvakerrosta tällä hetkellä. Toki meillä oli takki päällä silloin kun ei oltu radalla, mutta Doris kyllä nauttisi enemmän lämpöisemmästä säästä.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ensin otimme vain puomilta poispäinkäännöstä putkeen ja siitä keinulle. Doris kyllä kääntyi hyvin ja tiukasti putkeen, mutten meinannut saada sitä lähtemään kontaktilta pois, raukkaparka olisi vain
 kovasti halunnut namia kontaktilla :)
Sitten teimme koko radan. Kepeille Doriksen sai parhaiten niin, että jäin puomin puolelle ja käänsin sen sylikäännöksellä kepeille & leikkasin takana.Valssi 5-6. Sylikäännös A:lle putkesta.
Poispäinkäännös puomilta putkeen. Takaaleikkaus esteelle 17.

Vire treeneissä ei ollut kovin hyvä. Doris ei oikein innostunut, vauhti oli hidas ja se vain yritti kontakteille nameja saamaan. Ehkä alkulämmittelykin olisi saanut olla tehokkaampi ja voihan olla, 
että viime aikojen ripulointi on heikentänyt oloa. Edellisenä päivänä Doris kyllä juoksenteli ja riekkui oikein innolla Terhin luona käydessämme. En tiedä mistä johtui, mutta nämä treenit eivät meidän kohdallamme oikein onnistuneet. Ohjauksellisesti ei ollut ongelmia, mutta puuttuva vire masensi.