Nonni. Olemme taas kotona internetin ulottuvilla... Laitan tähän alle muutaman päivityksen kesäreissun tapahtumista / kuulumisista.

Olin siis kuukauden päivät Rovaniemellä koirien kanssa. Minä töissä, koirat lomalla. Koirat saivatkin viettää kunnon kesälomaa vanhempieni luona. Ne saivat olla pihalla niin paljon (melkein) kun halusivat, lenkkeillä metsissä ja viettää leppoisaa aikaa. Agility ja muut harrastukset ovat olleet myös täysin tauolla. Kahdesti olen käynyt kentällä tyttöjen kanssa ottamassa muutaman esteen pätkiä, mutta muuten olemme vain löysäilleet. Doriksen kuntoa on kasvatettu metsälenkeillä ja Mila on kasvattanut itsenäisesti lihasmassaansa uimalla.

Kun saavuimme vanhempieni pihaan ja päästin koirat ulos autosta, juoksi Mila suoraa päätä järveen (mitä ei ole siis aiemmin ilman jääkantta nähnyt), ja siellä se sitten käytännössä katsoen asuikin. Alkuun Mila vain kahlaili ja leikki omia vesileikkejään, mutta loppuajoista se uskaltautui ihan uimaankin. Usein se viettikin pitkiä aikoja uimalla yksinään ympyrää järvessä.

Nyt tekisi jo kyllä kovasti mieli treenailemaan. Jos vaikka Doriksenkin kanssa päästäisiin taas radalle ja
Milan kanssa hieman etenemään "opinnoissa". 
 
739336.jpg

739387.jpg