Mila oli juhannuksena ensimmäistä kertaa ihan oikeissa missikisoissa. Otimme siis osaa Rovaniemen KV Juhannusnäyttelyyn. Mila pääsi ekaa kertaa pentuluokkaan. Näyttelypaikalla Milaa jännitti välillä kovastikin, kun halli oli vieras paikka ja joka puolella vilisti vieraita koiria. 
Toisten kelpojen näkeminen rentoutti Milan ja se innostuikin vähän leikkimään Kapon kanssa kehää
odotellessa.

Mila oli ainoa pentu, joten aloitimme kelpiet. Kehässä Milaa ei jännittänyt yhtään, vaan sillä oli oikein hauskaa. Se mulla olikin tavoitteena, että näyttelystä saataisiin sille kiva kokemus. En ollut harjoitellut sen kanssa seisomista tai ravaamista ollenkaan, mutta tällä kertaa ne menivät oikein kivasti, joskin juoksutettaessa se välillä vähän pomppi ja kiilasi minua.

Kotiin tuomisina Mila sai KP:n ja oli ROP-pentu (se ainoa) :). Arvostelu oli oikein hyvä, olen tainnut sen jo hukata, mutta jos löytyy, laitan senkin tänne. 
Siinä mm. kehuttiin turkkia, temperamenttista luonnetta ja rakennetta. Etujalkojen ajoittaisesta 
ulkokierteisyydestä mainittiin myös, minkä allekirjoitankin. Vähemmän ne nykyään ulos kiertyvät, kuin aiemmin, mutta edelleen ajoittain. Ehkä ne siitä ajan kanssa, kun lihaksistokin kehittyy. Pienihän Mila on moniin muihin verrattuna, mutta uskon että siitä tulee rotumääritelmän mitat täyttävä (43cm, ellei ole jo). Ja minun makuun se on oikein kompaktin kokoinen, sitä jaksaa kantaakin :).