Päivällä otin takapihalla kontaktitreeniä kapistuksen kanssa. Ensiksi harjoittelin muutaman toistosarjan ylösmenoa. Laitoin lätkän kontaktille niin, että siihen koskettaessaan Milalla osuu etujalat kontaktille. Taas usea kosketus ja palkkaus samalla toistolla ja sitten pois kapistukselta.
Pienen tauon jälkeen siirryimme alastulon harjoitteluun. Toistoja molemmin puolin.

Illalla m&e-treenien jälkeen otin Milan kanssa pientä treeniä kentällä. Ensin purimme enimmät höyryt pienellä 4 esteen radalla, jossa oli 3 hyppyä suorassa linjassa, rimat 15cm ja putkeen meno pimeästä kulmasta. Minna seurasi hyppykaaria sivusta, ne kuulema olivat oikein tasapainoisia ja hypyt siistejä. Putkeen lähetyksessä ei todellakaan ollut ongelmia, Mila haki pimeät kulmat todella hyvin.

Ensimmäistä kertaa otimme kontaktitreeniä myös ihan oikealla puomilla. Harjoittelimme pelkästään alastuloa. Ensin Minna roikkui hihnassa varmistamassa ja minä palkkasin ja naksuttelin Milan sivulla ja hieman edessä. Useita kosketuksia ja palkkoja kullakin toistolla. Kerran jättäydyin Milan taakse, jolloin naksun kuultuaan Mila pyörähti katsomaan taakse minuun. Teimme sitten niin, että minä roikuin takana hihnassa varmistamassa ja naksuttelin, Minna oli kontaktin alaosassa palkkaamassa. Näin saimme Milan pysymään kontaktilla oikein, vaikka olinkin sen takana.

*Mila hakee kontaktilla hyvin nosetouchia
*jos naksujen ja palkkojen väli on liian pitkä, alkaa Mila häsäämään kontaktilla ja peppu saattaa "pudota" maahan
*ei karkaa kontaktilta
*vähitellen alettava vaihtamaan minun sijaintiani sivusuunnassa, sekä eteen ja taaksepäin
*pimeät putkikulmat ok