Perjantai-iltana meille tuli vieraita Rovaniemeltä asti. Heli ja 3 maastonakkia (corgia) eli Hippi, Hilla ja Pitko, tulivat viettämään koiramaista viikonloppua meille. Yllättävän hyvin tämä 7 koiran lauma tuli juttuun koko ajan, vain pientä sanomista tuli välillä puolin ja toisin, muttei mitään isompia ärinöitä. Vappuaattona joukkoomme liittyi vielä kahdeksas koira, kun haimme Helille uuden pennun. Helin lauman elämää voi seurata täältä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olemme retkeilleet metsissä ja käyneet harjoittelemassa hieman agilityä sekä tehneet pienet verijäljet Hillalle ja Milalle. Lauantaina Doriskin pääsi ensimmäistä kertaa melkein kahteen viikkoon metsään lenkkeilemään. Tähän astihan olemme käyneet vain hihnakävelyillä. Voi sitä riemua! Doris ei todellakaan aloittanut lenkkeilyä rauhallisesti, vaan se juoksenteli pitkin ja poikin onnellisena liikkumisen ihanuudesta. Jalat näyttivät menevän maitohapoille normaalia helpommin, mutta se nyt olikin odotettavissa. Seuraavien lenkkien aikana Doriskin otti jo hieman rauhallisemmin, olihan ne patoutuneet energiat jo purettu.

Myös Dino ja Repo ovat olleet mukana retkillä. Dinosta ei valitettavasti tunnu saavan hyviä kuvia, se kun on joko koko ajan kuono maassa tai sitten se lähtee kameran nähdessään tulemaan kohti…

 

Oli kyllä kiva, kun oli vieraita ja vähän vaihtelua normaalielämään! Tässäpä hieman kuvasatoa vapunajasta. Tervetuloa uudestaan, Heli!

 

550496.jpg

Näin rauhallisesti lenkkeily aloitettiin.

 

550501.jpg

Pitko ja Pitkon idoli Doris

 

555265.jpg

Mila ja Repo innostuivat painimaan

 

555129.jpg

Kolme sukupolvea: Hippi (takana oikealla), Hipin tytär Hilla (takana vasemmalla) ja Hillan tytär Pitko (edessä).

 

555158.jpg

On se vaan komee

 

555174.jpg

Ja se on niin suloinen.