Tänään Doris oli ensimmäistä kertaa agilitytreeneissä leikkauksen jälkeen. Tyttö oli innoissaan, kun huomasi mihin tultiin ja varsinkin kun siellä oli muitakin koiria – näiden täytyy olla kunnon treenit!

Tein Doriksen kanssa vain pari lyhyttä rataa mini- tai medi-korkuisilla hypyillä. Vauhtia riitti ja radat menivät osin ihan hyvin. Itse vain olin muutamassa kohdassa hieman pihalla. Pätkissä oli pitkiä vientejä ohi esteiden (sivuttaisetäisyyttä) ja ne menivät yllättävän hyvin, joskin pari kertaa viime hetken pelastuksella. Siitä voin kyllä olla ylpeä, että Doris tekee tarvittaessa aivan uskomattoman tiukkoja käännöksiä! Se tulee siivekettä hipoen, jos täytyy hypyltä kääntyä takaisinpäin.

<? target="" content="target=\"xml\" content=\"namespace prefix = o ns = \\"urn:schemas-microsoft-com:office:office\\" /\"">?>?>

 

Doris selkeästi nautti tekemisestä, mutta oli ymmärrettävästi hieman väsynyt treenien jälkeen. Tästä se kuitenkin lähtee. Ja toivottavasti tällä vähäiselläkin treenillä olisi Doriksen mielelle positiivinen vaikutus, hän kun on ollut hieman turhautunut pelkkään lepäilyyn.

 

Lopuksi tein Milan kanssa muutamia toistoja kujakepeille, kiitos Minna avusta! Muutaman kerran Mila meni keppien ohi. Viimeisellä toistolla se näytti juoksevan keppien ohi, mutta korjasi itse viime hetkellä linjansa ja meni kujan oikein.

Otimme myös muutamia pimeän putkikulman harjoitteita. Mila lähtee putkeen kyllä todella hyvin, jos lähetän sen hyvin näkyvään putken suuhun, vaikka lähtisin itse samalla voimakkaasti liikkumaan sivusuunnassa. Ongelmat alkavat kulman pimetessä. Lisää toistoja vain, niin eiköhän sekin ala pelittää!