Doris – kontaktit

Nyt otimme niin, että Doris ei ollut enää hihnassa, mutta Minna oli vahtimassa houkutinkuppia ylösmenolla. Tulimme kontakteille aina jonkun esteen kautta vauhdilla.

A:lle toistoja molemmilta puolilta. Puomille samoin. Puomille otimme lopuksi niin, että ylösmenosta otimme houkutinkupin pois, kontaktilla oli edelleen nami. Minä juoksin reilua vauhtia eteenpäin ja Minna palkkasi Doriksen vielä kädestä minun annettua suullisen kehun pysähtymisestä. Sitten annoin luvan jatkaa kontaktille.

<? target="xml" content="namespace prefix = o ns = \"urn:schemas-microsoft-com:office:office\" /">?>

 

Tein Doriksen kanssa myös kokoomatreeniä 4 hypyn suoralla targetille lähetyksenä. Estevälinä oli noin 6,5 jalkaa ja rimat minien korkeimmalla. Toivottavasti Doris parantaisi vähitellen takapäänsä käyttöä näiden harjoitteiden avulla.

 

Mila – kujakepit

Leveys noin 30cm. Lähetyksiä namikupille suorassa linjassa pidentäen lähetysmatkaa yhdestä metristä viiteen metriin. Välillä otimme myös lelun heitolla ja lopuksi taas namikupilla. Mila edelleen juoksee välillä keppien ohi. Vielä ei ainakaan ole aika ottaa vinoja lähetyksiä. Onnistuneita toistoja yhteensä noin 15, kaikkia ei toki tehty putkeen vaan välillä huilittiin.

 

Milan kanssa tehtiin myös pientä radanpätkää, jossa tarkoitus oli siis kääntää Milaa pienemmällä säteellä.

Ensin otettiin 1-4. Mila lähettyi hyvin 2 hypylle. Otin vastaan kolmosen takana rintamasuuntaa kääntällä ja valssasin 3-4 väliin. Palkka lentävällä lelulla. Sama toiseen suuntaan, hypyt 21-24. Sain Milan kääntymään ihan kivasti. Ei mennyt kertaakaan pitkäksi mikään kohta.

 511177.jpg