Tänään Doriksen treenejä oli jälleen vetämässä Nina Manner. Rata on tuossa alla. Numeroista ei oikein tahdo saada selvää, mutta kepit on 10, A 18, muista saa melkein selvää. Jos joku tietää tai keksii miten saisin noi flextrcE:n radat näkymään täällä kunnolla, niin kertokaa!

Paria kohtaa tuolla radalla kokeiltiin muutamalla tavalla ja etsittiin sitä parasta vaihtoehtoa. 5-6 vedin valssilla välistä. 8-9 jäin hyppyjen ja keppien väliin. 11-13 meni parhaiten niin, että jäin taas keppien puolelle hyppyjä, vedin puolivalssilla Doriksen 12-hypylle ja samalla jo vedätin sen hyppyjen välistä putkelle. Esteelle 14 heitin sylikäännöksellä - se meni paremmin niin kuin kuljettamalla oikeassa kädessä putkelta hypylle.

508817.jpg

 

Treenien jälkeen otin hieman Milankin kanssa. Täytyy kyllä tehdä ihan treenisuunnitelma sillekin, nyt vain teen jotain sen pohjalta miten esteet sattuu olemaan. Toisaalta, ei nyt vielä oikein "treenaamisesta" voi sen kohdalla puhuakaan. Mutta että edettäis suunnitelmallisesti. Vauhtia siinä tytössä kyllä piisaa! Kääntyminen kovassa vauhdissa näytti tuottavan hieman ongelmia, tahtoi venyä kaarteet pitkiksi...  Tein tuota alla olevaa pari kertaa. Leikkasin takana 3-4, tai siis heitin sen edestäni ja käänsin omalla liikkeelläni neloselle. Kääntö sinänsä meni hyvin, ei tullut pyörähdyksiä tms. Sitten valssasin 4-5 väliin. Pari kertaa Mila tahtoi ajautua 4 esteen ohi kauemmasta päästä. Näköjään Jaakon sanat kääntymisen vaikeudesta pitävät paikkansa..

508830.jpg