Pääsiäisviikko olikin aivan agilityn täyteinen (töiden lisäksi). Tiistaina meitä oli kouluttamassa Nina Manner. Nina oli suunnitellut meille kivat radat ja oli hyvä kun joku oli katsomassa perään. En valitettavasti piirtänyt ratoja ylös, enkä enää muista niitä… Milan kanssa otin treenien jälkeen pientä pätkää. Rata tuossa alla. Meni ihan kivasti. Se kyllä irtoaa putkeen hyvin. Vaikeampi oli saada sitä kääntymään tuohon lähempään putken päähän, otin sen valssilla. Parin toiston jälkeen onnistui sekin ihan hyvin.

 507875.jpg

<? target="xml" content="namespace prefix = o ns = \"urn:schemas-microsoft-com:office:office\" /">?>

 

Torstaina pääsin sitten mukaan 3-luokkalaisten treeneihin, joissa kouluttajana oli Marjo Hytönen.  Radalla oli tiukkaa vääntöä, sylikäännöksiä sekä sivuetäisyyttä (puomin toisella puolella hyppyjä, ohjattiin toiselta puolelta puomia). Doriksella meni tosi hienosti. Sivuetäisyys ei tuottanut meille ongelmaa ja ekalla kerralla saatiin tiukat käännöksetkin onnistumaan. Ensimmäisellä radalla Doris oli ainoa, joka veti radan kerralla oikein. Toisen radan alussa Doris sitten näyttikin muille kaikki mahdolliset virheet ensimmäisen 4 esteen kohdalla… Hyvät treenit silti. Lisään radan tänne myöhemmin.

 

Perjantaina oli 2 kisastarttia ATD:n kisoissa Purinalla Helsingissä. Mainittavaa menestystä ei tullut. Perusradalla tuli 10 A:lta, puomi onnistui. Hyppyradalla tuli hylly. Kepeiltä tuli virhe, jonka jälkeen päätin vain revittää täysillä Doriksen syntymäpäivän kunniaksi. Yksi ylimääräinen putki tuli tehtyä, mutta muuten rata meni hienosti ja lujaa! Kisaradat voit käydä tsekkaamassa laikapoika SLP:n agiblogista.

 

Lauantaina oli taas Suonkuutin treenit. Tällä kertaa rakennettuna oli 45 esteen rata… En meinannut millään oppia edes rataa ulkoa, sellaista vääntöä, kääntöä ja pyöritystä se oli. Jaakko totesi ennen treenejä, että hyvä jos opetellaan se 35-esteelle asti. Aamupäivällä oli joku koirakko vetänyt radan toisella yrittämällä sinne asti. Me sitten Doriksen kanssa mentiin radalle, ja paukautettiin koko 45-esteen rata kerralla loppuun asti. Jaakon kommentti oli: "Eipä tuohon oikeastaan ole mitään lisättävää". Ilmeisen hyvin pysyi pakka kasassa loppuun asti. Muutamaa kohtaa kokeiltiin myös eritavalla ja hieman hiottiin. Mun jalat olivat aivan maitohapoilla oman vuoron lopussa. Viimeistä kertaa loppusuoralla juostessa tuntui, ettei jalat kanna enää metriäkään. Mutta olipa vain kiva saada kehuja ohjaamisen tekniikasta. Taas päiviteltiin vain Doriksen varovaisuutta matolla. Odotan innolla ulkokautta, sitten pääsemme kunnolla treenaamaan vauhdin kanssa. Rata alla.

 510928.jpg

 

 

Sunnuntaina oli taas 3 kisastarttia Purinalla, tällä kertaa HAU:n kisoissa. EKALLA RADALLA ylösmenokontaktivirheet puomilta ja A:lta sekä hitunen yliaikaa. TOKALLA radalla päätin yrittää tehdä kontaktit, kuten harjoituksissa, eli juoksemalla selvästi esteestä eteenpäin enkä jättäytymällä taakse, kuten yleensä kisoissa. Doris teki alasmenokontaktit hienosti, en vain itse malttanut kuitenkaan pysäyttää sitä niille. Puomilta tuli ylösmenokontaktivirhe. Tulos siis 5.

HYPPYRADALLA otin hyllyn ohjaamalla huolimattomasti. Kun kepeiltä oli jo tullut vitonen, ajattelin kokeilla tuossa loppuradassa erilaista ohjausta. Tarkoitus oli lähettää Doris esteeltä 15 putkeen ja juosta itse 4-hypyn oikealta puolelta 16-hypyn taakse vastaanottamaan. Muuten ihan hyvä, mutta Doris ei mennytkään putkeen huolimattoman lähetyksen vuoksi, vaan juoksi perääni. En sitten jaksanut korjata, vaan mentiin vauhdilla loppuun hieman oikaisten..