Doriksen treenit tänään. Systeemi treeneissä oli sellainen, että radat tuli suorittaa kisanomaisesti. Ei saanut alkaa hiomaan, eikä ottaa alusta. Vain väärin menneen kohdan sai korjata, kuten kisoissa. Lopuksi, kun molemmat radat oli tehty, sai hioa kohtia paremmaksi tai kokeilla erilaisia ohjaustapoja. Radat alla, nro 1-  ja 21-.

Rata 1. Kepeillemenossa sinänsä ei ollut suurempaa ongelmaa, ensimmäisellä kerralla Doris vain juoksi (1-rata) kepeillemennessä puomin takapäähän hakemaan sinne laitetun namin. Otin ensi kepeille menon niin, että valssasin ennen A:ta ja lähetin Doriksen kepeille vasemmalta puoleltani blokaten itse A:n. Lopuksi kokeilin vetämällä. Sekin onnistui, kunhan itse liikuin rohkeasti enkä jäänyt arpomaan. Oman linjankin piti selvästi kulkea vinoon ohi A:n. Kisoissa en kuitenkaan tässä vaiheessa uskaltaisi kokeilla vedätystä, täytyy harjoitella tollaisten pahojen paikkojen ohitusta.

Rata 2. Ei ongelmia, otin ensin taas valssaamalla ja leikkaamalla kepeille takana. Lopuksi vetämällä.

436565.jpg

On niin ihanaa, kun kepit sujuu nykyään niin hyvin. Keppien suorittamienkin on todella varmaa. Minun pitää tehdä jotain todella outoa, että Doris jättäisi pujottelemisen kesken.

Doriksen treenien jälkeen otin pientä treeniä Milan kanssa. Aloimme ottaa hieman vinoja lähetyksiä putkeen ja hyvin se sinne meni. Ensimmäisellä kerralla se meni kyllä vauhdilla putkeen, mutta putkessa hidasteli vähän. Seuraavalla kerralla kannustin koko putken ajan jonka jälkeen epäröinti loppui. Kuvan mustat viivat putkeen tarkoittavat lähetyskulmia, joita otettiin siis pelkästään putkella eikä osana rataa. Otin myös radat 1-5 ja 21-23. 21-23 oli tarkoitus testata sivuetäisyyttä, eli pitääkö Mila viedä esteelle 22 vai voiko sen lähettää sinne ja kulkea itse suorempaa kohti putkea. Ei ongelmia irtoamisessa :). 1-5 pääpaino oli valssissa välissä 2-3. Ensimmäisillä kerroilla meni vähän pitkäksi, mutta kun kerroin sille ajoissa vastaisella kädellä ja rintamasuunnan muutoksella, otti se käännöksen tiukasti.

436574.jpg