Olin Rovaniemellä töissä viikon maaliskuun loppupuolella. Koirat olivat tietenkin mukanani, ja nauttivat täysin rinnoin vanhempieni luona oleskelusta. Siellä kun saa olla ulkona miltei mielin määrin. Etukäteen minua hieman hirvitti ajatus pitkästä ajomatkasta koiralauman kanssa, miten Mila jaksaisi istua turvavöissä koko päivän. Yllättävän hyvin matka kuitenkin meni. Vain välillä alkoi pimu riekkua takapenkillä, mutta välillä se jopa nukkui pitkiä pätkiä.

Rovaniemellä oli vielä aivan talvi, ja Mila oli innoissaan lumesta, hanki jopa kantoi Milaa. Tytöt juoksentelivat kovasti järven jäällä ja pari kertaa kävimme ystäväni Helin ja hänen maastonakkiensa kanssa kunnon seikkailulenkeillä (sisälsi konttaamista hangessa, kenkien kastumista tms). Etukäteen minua hieman jännitti, miten Mila tulee toimeen corgien kanssa, mutta hyvin nätisti Milakin käyttäytyi. Alkuun vähän jännitti nuo vieraat otukset, mutta kaveruksia niistäkin tuli.

Vanhempani näkivät Milan nyt ensimmäistä kertaa, ja kyllä se pikkuriiviö taisi heidät hurmata. Äiti totesi yhtenä päivänä osuvasti: "Nuo vanhat koirat vaikuttavat ihan tylsiltä Milan rinnalla". Aikuiset lähinnä lepäilevät sisätiloissa ja tuo yksi taulapää vetää jatkuvaa rundia lelujensa kanssa… Ihanan pirteä!

Tässäpä pari kuvaa Rovaniemen reissulta.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Doris ihailee hämärtyvää iltaa.

507676.jpg

 

Mila ja uusi kaveri Pitko.

507683.jpg

 

Mila Sierijärven jäällä illan hämärtyessä, usvan noustessa.

 507690.jpg