Doris – kontaktit

4 toistoa A:lle, 4 puomille. Hihnan perässä roikkui Minna. Välillä jättäydyin selvästi taakse, kuten kisoissa monesti käy. Välillä taas juoksin täysillä eteenpäin ohi kontaktilla seisovasta Doriksesta. Hyvin prinsessa pysähtyi, eikä Minnan tarvinnut sitä varsinaisesti hihnalla pysäyttää, lähinnä vain varmistella.

<? target="xml" content="namespace prefix = o ns = \"urn:schemas-microsoft-com:office:office\" /">?>

 

Mila – kujakepit

6 toistoa namilätkälle. Tauko. 6 toistoa kavennetulla (niin kapea, että välillä Mila osui keppeihin). Mila juoksi välillä keppien ohi, jos lähetys ei ollut ihan suora. Kenties kapean kujan tuomat kosketukset alkuun hieman ihmetyttivät. Viimeiset toistot saatiin onneksi onnistumaan ilman ohivetoja.

Lopuksi 2+2 toistoa kahdella perättäisellä hypyllä, rimat edelleen maassa. Alkuun Mila taas katsoi minua liian intensiivisesti, lopussa eteni hyvin, katsoen ohjaustani sivusilmällä.

 

En kyllä oikeasti tiedä, mitä tekisin ilman Minnaa!! On aivan mahtavaa, kun on ihminen, joka on valmis uhraamaan omaa vapaa-aikaansa toisen koirien kouluttamiseen ja joka on aina valmis neuvomaan ja miettimään ratkaisuja koulutusonglemiini. Suuret kiitokset kaikesta avusta ja tuesta! Toivottavasti joskus voisin auttaa "takaisinpäin".