Kävin tänään tyttöjen kanssa metsässä lenkillä. Oli oikein ihana ilma, lunta satoi ja sitä oli maassakin reilusti. Tytöt kirmailivat sydämensä kyllyydestä.Doris varsinkin selvästi nautti todellakin juoksemisesta. Välillä, kun Milakin lähti mielestäni liian kauas minusta, hyppäsin johonkin pusikkoon piiloon. Doriksellehan tuo "leikki" on jo tuttua ja hän osaa nopeasti etsiä minut. Mila näytti etsivän minut ennen kaikkea hajuaistillaan. Lähes kaikilla kerroilla tyttö kiersi luokseni selvästi tuulen alapuolelta. Kerran se jopa kiersi melkein minun ympäri, kunnes sai hajun ja tuli siitä suoraan kohti. Aineksia hakukoiraksi?

Illalla kävin tyttöjen kanssa ottamassa pientä agitreeniä. Milan kanssa otettiin kujakeppejä. Päässä palkkana namilätkä ja sen vartijana Terhi.. Ensin melko leveällä 4 toistoa, sitten kavennetulla 6 toistoa. Tauon jälkeen 4 toistoa ja taas kavennus + 4 toistoa. Lisäksi otimme tuota pientä hallintatreeniä. Ensin vain yhdellä hypyllä tiukkaa käännöstä ja "käteen tulemista". Sitten liitin toisen esteen perään. Molempiin suuntiin, rimat maassa. 

420798.jpg

Doriksen kanssa harjoiteltiin kontakteja. Hihnan päässä roikkui tällä kertaa Terhi, kiitos avusta! Puomille 4 toistoa, A:lle 4 toistoa. Loppukevennykseksi kepit.