Tiistai-iltana jätin agitreenit väliin ja lähdin Doriksen ja Milan kanssa ottamaan pientä estetreeniä Minnan ja Jarin pihalle. Jari tuli avustamaan meitä treeneissä, kiitos siitä!

Doris - kontaktit

Puomi x3, A x3. Jari roikkui hihnan perässä estämässä kontakteilta karkaamista. Rauhassa ollessani Doris pysyy hyvin kontaktilla, mutta kyykistyminen tai käden heilautus on sille edelleen voimakas ärsyke. Pari kertaa Doris meinasi lähteä kontakteilta ennen lupaa. On näköjään hyvä välillä palauttaa niitä mieleen näinkin. Avustajan kanssa saa estettyä väärät suoritukset.

 

Mila - kujakepit

Kujakepit olivat hävinneet totaalisesti Milan päästä. Yritimme ensin jatkaa siitä, mihin jäimme viimeksi Minnan kanssa treenatessamme, joskin kuja oli ehkä hieman kapeampi. Mila ei meinannut ollenkaan käsittää mistä on kyse. Tietenkin asiaan voi vaikuttaa se, että avustajana oli ensimmäistä kertaa joku muu kuin Minna. Jouduimme palauttamaan kujan aivan leveäksi, jolloin Mila hoksasi taas jutun.                     4 onnistunutta toistoa leveällä täyspitkällä kujalla.