Mila

Kentällä oli treenaamassa myös Virve ja Pyry. Meille ainakin oli oikein hyvää häiriötreeniä, kun samaan aikaan kentällä kirmaili toinen junnukoira. Toivottavasti emme häirinneet kovasti Virven ja Pyryn treenejä, vaikka Mila välillä meinasikin rynnätä heidän luokseen.

Kujakepit: 3 toistoa leveällä kujalla. 6 toistoa hieman kapeammalla. Viimeisellä kerralla lähetin vahingossa hieman vinosti kujalle, mutta Mila meni silti oikein.

Ohjaustreeniä: U-käännös, 2 hyppyä samassa linjassa. (1-2) Rimat edelleen maassa. Ensin siivekkeet ihan kiinni toisissaan. Lopussa pienellä välillä. Lähetin Milan hypylle ja ohjasin kiertämään siivekkeiden takapuolella toiselle hypylle - paluu kohti minua hypyn läpi. Vastaanotto joko peruskäännöksellä tai valssilla. Toistoja molempiin suuntiin. Meni oikein kivasti. Ensimmäiselle hypylle lähettäessä täytyy olla tarkkana, sillä Mila lähtee vielä aika helposti mukaani sivusuuntaan.

Lopuksi otimme pätkän 1-3 pari kertaa. Otin Milan valsilla 2-esteeltä vastaan ja lähetin lelulla kolmoshypylle. Mila irtosi sinne hyvin.

398605.jpg

Doris

Alkulämmittely hyppy-ympyrällä. Doris irtoaa sivusuunnassa hyvin, minun ei tarvinnut juurikaan liikkua kehän keskellä. Kontaktitreeniä: 6 toistoa puomille, 6 A:lle. Pari kertaa Doris oli karkaamassa kontaktilta luvatta namikupille, mutta muuten se pysyi hyvin 2 on 2 off -asennossa etenemislupaa odottaen. Nyt Dorikselle on nami odottamassa oikeassa pysähtymiskohdaassa, sekä namilätkä/kuppi metrin-parin päässä houkuttimena. Käyn antamassa namikupin sille tyhjennettäväksi kontaktilla seisten. Minna roikkui hihnassa, kiitokset taas avusta!

Oli oikein hauska treenailla tyttöjen kanssa - iloisuus on aina tärkeintä agilityssä!