Mila on selkeästi syttynyt jo lajiin. Typy innostuu jo hallin pihalle saavuttaessa ja hallissa ei millään malttaisi odottaa vuoroaan. Ensimmäisillä kerroilla, kun Mila oli seuraamassa Doriksen treenejä, jännitti sitä hieman radalta kuuluvat äänet, kuten putkeen sujahduksen ääni. Nyt tyttö vain innostui ja olisi halunnut rynnätä kentälle. Treeniä tehdessämme Mila keskittyi hommaan todella hienosti. Toisessa päässä kenttää Jouni rakensi rataa ja toisessa päässä haukkuivat koirat, eikä Mila noteerannut näitä mitenkään vaan keskittyi tekemiseen.

419301.jpg

Tuossapa treenamamme pätkät, joskin esteiden etäisyydet ei ehkä vastaa todellisuutta... Esteiden välit 4-6m. Otin tällä kertaa eteenpäin ketjuttamalla molemmat pätkät. Rimat maassa.

1-5. Alussa koira vasemmalla puolella. 3-4 valssilla, työntö 4-esteelle ja lähetys putkeen. Ensimmäisillä kerroilla 2-3 meni todella piiitkäksi, joten otimme muutaman kerran palkan 2-3 esteen väliin ja sitten 3-esteelle

A-D. Valssi B-C väliin, C:lle koira vasemmalla puolellani, takaaleikkaus putkeen. Mila lähti hyvin putkeen luvan saatuaan. Ensimmäinen kerta kun liitin putken radanpätkään ja ensimmäinen kerta, kun leikkasin putkelle takaa. Ja hienosti meni!

Palkkaus lentävällä namilla tai lelulla. Haltuunottotreenissä (kun 2-3 meinasi mennä liian pitkäksi) palkka kädestä.