Tänään olin Doriksen kanssa Kirkkonummella kisoissa. Olin päättänyt ottaa kontaktit kunnolla ja rauhoittaa Doriksen niille. Pari päivää sitten Jari huomasi tosiasian, jota en itse ollut tullut ajatelleeksi - en ole kisoissa kunnolla pysäyttänyt Dorista vaan olen antanut sen lähteä samantien silloinkin kun se on kontaktit ottanut.

Nyt sitten keskityin radalla nimenomaan kontakteihin. Radalla oli puomi kerran ja A kahdesti. Ja uskokaa tai älkää, kaikki kontaktit onnnistuivat!! Ihanaa, jippijaijee!! Ensimmäisen A:n ja puomin alastulot Doris otti todella hienosti, tuli alas asti ja kehuin sitä 2on2off-asennossa ennen vapauttamista. Viimeisellä A:lla Doris tuli kyllä maahan asti, muttei enää pysähtynyt. Meille tuli 10sekuntia yliaikaa näistä ylihitaista kontakteista, mutta oli se sen arvoista! Edellinen kontaktivirheetön perusrata onkin meillä syyskuulta, eli oli jo aikakin! Doris keskittyi kontakteihin aivan eri tavalla kuin aikoihin, paluu alkuunpäin harjoituksissa on näköjään tehonnut.<? target="xml" content="namespace prefix = o ns = \"urn:schemas-microsoft-com:office:office\" /">?>

 

Mila oli myös kisoissa mukana. Kävin molempien tyttöjen kanssa kävelyllä ennen luokan alkua. Kävelimme pyörätiellä ja huolestuneena totesin, että Mila oli lähdössä parin ohiajavan auton perään. Onneksi oli hihnassa. Välillä se taas ei reagoinut autoihin mitenkään. Tervetuloa paimenkoiran maailmaan J. Tuohon täytyy alkaa nyt kiinnittää enemmän huomiota, ettei siitä tule tapaa.

Kävimme hallissakin fiilistelemässä pariin otteeseen. Ensimmäisellä kerralla Milaa selkeästi jännitti, mutta toisella kerralla jännitys oli lieventynyt ja tyttö oli täpinöissään.

 

Kotimatkalla kävin Minnan ja Jarin luona palkkaamassa kontaktit Dorikselle. Pari toistoa sekä A:lle että puomille avustajan (Minna) kanssa. Mitä tekisinkään ilman SAC:ia?

Milan kanssa otin kentällä L:n muotoista putkea (tähän mennessä tehty vain suoraa) ja kahta peräkkäistä hyppyä niin että juoksin vierellä. Alkuun Mila tuli esteiden välistä luokseni, mutta lopuksi se eteni jo hienosti toisellekin hypylle.