Tänään olimme kisaamassa Turussa. Ensimmäisellä radalla Doris teki A:n ihan hyvin, mutta loikkasi puomin ylösmenolla. Päätin sitten vitosesta suivaantuneena ottaa alasmenon tarkasti. Doris pysähtyi hyvin, mutta jätti etujalatkin kontaktille. Vaadin sen oikeaan paikkaan, mutta kauan siinä meni. Sitten vasta jatkoimme rataa. Elikäs vitonen radalta ja yliaikaa reilu 9 sekkaa puomin takia.

Tokalla radalla teimme ihan hienon radan ja luulin maaliin tullessamme sen olleen puhdas. 10 virhepistettä radalta! Ilmeisesti puomin ylösmenosta oli annettu virhe (vaikka yksi tassu OSUI kontaktille) ja katsojan mielestä yksi rima oli tippunut. Se olikin sitten Doriksen uran toinen tippunut rima, joten mennee sattuman piikkiin.

Vaikka tulokset eivät tänä viikonloppuna päätä huikaisseet, olen tyytyväinen suorituksiin. Ensimmäistä kertaa piiiitkiin aikoihin Doriksella vaikutti olevan sentään jotain ajatusta kontakteista. Olin ennen tätä viikonloppua varma, etteivät ne enää koskaan tule onnistumaan, mutta nämä kisat antoivat toivoa ja uskoa mahdollisuuksiin. Ehkä me vielä joskus teemme täysin puhtaan radan! Ihan hyvä fiilis.