Käytiin tänään taas "loistamassa" agikisoissa Doriksen kanssa Purinalla. Perusradalle oli tuomari, Anne Savioja, laatinut mukavan jouhevan radan, jossa piti kuitenkin olla tietyt ohjauskuviota hanskassa. Rata meni Doriksen kanssa mielestäni todella sujuvasti. Mutta mutta... ne kontaktit!!!! Puomi meni oikein kivasti, mutta loppuradassa ollut A paukkui urakalla. Taas tuli sekä ylös- että alasmenosta virheet. Tästähän minä suivaannuin ja päätin ottaa A:n uudestaaln. Ylösmenon Doris otti nätisti oppikirjan mukaan, mutta alasmennessä se taas loikkasi. Otimme uusinnasta siis tahallisen hyllyn. Muuten rataan olen oikein tyytyväinen.

Hyppyradalle Salosen Martti oli laatinut melko kinkkisen, mutta mielestäni hauskan radan. Radalla oli pitkiä suoria joissa vauhti nousi korkeaksi ja niiden lisäksi tiukkaa pyöritystä ansoineen. Otimme hyllyn heti toisen esteen - täyspitkän, suoran putken jälkeen. Olin ohjauksessani liian aikaisessa ja Doris pääsi livahtamaan selkäni takaa väärälle esteelle. Päätin hyllyn jälkeen vetää radan täysillä loppuun, ja teimmekin sen tyylillä! Missään kohdassa ei meille tullut töksähtelyjä eikä äkkipelastuksia. Rata meni todella sulavasti ja vauhdilla loppuun. Harmittaa vain vietävästi tuo oma helppo mokani, jonka takia meni nolla sivu suun... Mutta Doris oli LOISTAVA! Doris irtoaa tarvittaessa hyvin esteille, sen voi heittää sivusuunnassakin pitkälle ja mennä toiseen suuntaan ottamaan vastaan. Kokoonsa nähden Doris myös kääntyy todella nopeasti ja tiukasti (paitsi välillä). Olen oikein tyytyväinen Doriksen ohjattavuuteen, ainoastaan kontaktit ovat ongelmana tällä hetkellä.

Näimme kisoissa myös Milan kasvattajaa ja Milla-mammaa. Oli oikein mukava taas nähdä teitäkin, toivottavasti pian pääsisimme tapaamaan pentujenkin kera!