Tänään oli Doriksen treenit. Niitä ennen tuurasin edeltävän ryhmän koutsina. Oli kiva kouluttaa porukkaa, jossa kaikki olivat innokkaita tekemään ja yrittämään!

Omissa treeneissämme harjoittelimme sivuetäisyyttä. Puomi oli välissä ja piti saada koira menemään toisella puolella olevat hypyt tai kepit. Parin avustetun toiston jälkeen Doris meni kepit hienosti kokonaan toiselta puolelta (niin että kuitenkin lähetin sen vierestäni kepeille). Samoin parin toiston jälkeen onnistui lähetys kepeille niin että kepeille mentiin putkesta, joka meni puomin alta. Koira lähetettiin putkeen puomin toiselta puolelta ja kepeille koira joutui siis menemään "yksin". Oli hyvät treenit.

Mila ja Kassu ottivat hieman pentutreeniä "isojen" treenien jälkeen. Me otimme vain hieman putkea ja yhtä hyppyä. Mila oli innoissaan jo vuoroaan odottaessaan ja riehakkaasti tervehti kaikkia ihmisiä. Hallista näyttää tulleen Milalle kiva paikka, hyvä niin.

Kotona tilanne koirien kesken näyttää ainakin toistaiseksi parantuneen. Tänään Mila ja Repo leikkivät yhdessä pitkään. Repon äänestä ja eleistä huomasin, ettei se enää vihannut Milaa, vaan oli täysillä mukana leikissä. Kerran vain jouduin menemään väliin kun Repon ääni alkoi nousta falsettiin. Mila nimittäin roikkui sen kaulanahassa, eikä päästänyt irti... Repo oli leikkihetken jälkeen todella väsynyt. Taisi verensokerit laskea rasituksesta liian alas. Illalla Repo oireili jo hypoglykemiaa, ja sille pitikin syöttää siirappia. Vähitellen se kuitenkin piristyi, hyvä niin.

On muuten ihanaa, kun Mila ei palele herkästi!!! Mila rakastaa lumessa hyppimistä, ja inhoaa takin pukemista... Ei se tunnu ollenkaan palelevan ulkona. Siinä missä Doris alkaa nostella jalkojaan ja olla kärsivän näköinen, sukeltaa Mila syvemmälle hankeen :) Dinosta ja Reposta ei tässä yhteydessä kannata puhuakaan, hyvä kun pissalle pääsevät yli 10 asteen pakkasessa...