Kävin iltapäivällä Milan kanssa Lägin hallilla fiilistelemässä. Halli on jaettu kahteen osaan, toisella puolella on meidän treenikenttämme ja toisella puolella jonkin sortin verstas. Välissä on pressu/puulevyseinä. Verstaan puolelta kuului kova pauke ja monenlaista ääntä. Milaa ensin ovella hieman ihmetytti meteli, mutta pian se unohtui, eikä hän säikkynyt ollenkaan koviakaan ääniä.

 Leikimme kovasti ja harjoittelimme leikin ohessa hieman eteen lähetyksiä. Kuljetin Milaa ensin "kädessä" ja lähetin sen eteen viskaamalla käteni näyttämään suuntaa. Samalla sanoin "ETEEN". Alkuun heitin samanaikaisesti namin lähettävästä kädestä, sitten toisesta kädestä (Milan sitä liikettä huomaamatta) eteenpäin. Pian Mila hoksasi mistä on kyse, ja kun alkoi irrota kädenliikkeestä, heitin lelun tai namin vasta, kun Mila oli hieman irronnut minusta.

Välillä kytkin Milan hihnaan ja kuljeksimme hiljalleen hallin reunoilla. Tällöin en huomioinut Milaa lainkaan. Tällä toiminnolla ajattelin sen vähitellen oppivan, että hihnassa ollessa hallissa ei riekuta eikä leikitä, vaan ollaan rauhassa. Esteiden seassa sen sijaan on tosi kivaa olla minun kanssani ja siellä touhutaan kaikkea hauskaa. Otimme eteen menoa muutamia kertoja myös siivekkeiden välistä. Välillä ihan vain leikimme lelulla. Lopuksi lähetin Milan putken läpi, toisessa päässä odottavan iltapäiväruuan luokse.

Minusta tuntuu, että Milalla oli oikein mukavaa! Toivottavasti Mila näiden "harjoitusten" myötä oppisi yhdistämään agilityesteet ja hallin hauskaan toimintaan!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Illalla katsoin television kautta videoimiani ratasuorituksia. Mila hieman alkuun kuunteli kisapaikan hälinää, muttei ollut erityisen kiinnostunut siitä. Kun agility loppui ja ruutuun ilmestyi kelpejä (Milla-mamma ja Kössi-iskä), terästi Mila kaikki aistinsa ja jäi jähmettyneenä tuijottamaan televisioruutua. Yrittipä hän jopa päästä televisioon rotukavereita tervehtimään. Liekö tunnistanut koirat tai videolla kuuluvat Sirpan ja Tainan äänet. Oli kyllä hauskannäköinen kun tapitti silmät suurina ja korvat höröllään TV-ruutua! Ihana höpöliini J.

 

Yritin taas ottaa Milasta seisotuskuvia. Apuna omat kädet ja kameran itselaukaisu... Voitte arvata miten helppoa se oli! Tässäpä kuvista pari.  Mila siis nyt liki 11 vkoa.

 

348223.jpg348229.jpg