Hui. Tänään viimein sain aikaiseksi muodostaa tämän blogin. Tässä vaiheessa vasta opettelen blogin pitämistä, enkä ole ollenkaan varma, millaisena tämä tulee ulos... No mutta, sepä selviää kohta.

Paikalla lienee laumamme esittely. Allekirjoittaneen ja mieheni elämää sulostuttaa tällä hetkellä 4 koiraa. pian 10-vuotias kiinanharjakoirauros Dino viettää leppoisia eläkepäiviä agilityuralta. Arviolta 15-vuotias löytökoira Repo niin ikään nauttii sohvalla löhöilystä. Repo muistuttaa eniten venäjäntoyterrieriä, mutta tarkkaa tietoa sen rodusta tai iästä ei ole. Harrastuskoirana minulla on tällä hetkellä 4-vuotias rhodesiankoiranarttu Doris. Doris kisaa agilityssä 3-luokassa ja kesäisin käymme MEJÄ:ssä. Viime kesänä Doris valmistui (rotunsa ensimmäisenä) Suomen Jäljestysvalioksi.

Uusimpana tulokkaana jengissämme on 10-viikkoinen australiankelpienarttu Mila, eli Ahmakulman Agnes. Milasta on tarkoitus tulla harrastuskoira moneen lajiin. Mila on ollut todella ihana ja reipas tyttönen, välillä jopa rasittavuuteen asti :). Olemme olleet oikein tyytyväisiä Milaan, on ihanaa, kun talossa on taas vilskettä "vanhusten" rinnalla!

Tarkoitukseni on tänne blogiin kirjailla jengin kuulumisia sekä pitää jonkinlaista treeni- ja kisapäiväkirjaa.

                      344894.jpg

                       Kuvassa nonstop-pentu Mila